anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate sa-mi spuna si mie cineva mai exact care e faza cu mancatul de frunze de leandru? Nu vreau chestii luate de pe net ca am luat toate coltisoarele legate de acest subiect la rand.Ma intereseaza ce se poate pati de la el daca ajunge in stomac.Am inteles ca isi face efectul abia in decurs de 2 saptamani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AstralConfessor a răspuns:

Vrei sa mori? leandrul este otravitor. o singura frunza poate ucide un copil. opreste-te, mergi la spital sa-ti faci un control. e pacat sa mirosi florile de la radacina la varsta ta. ai inca atat de multe de facut, trebuie sa traiesti.

| UbexFlo a răspuns (pentru AstralConfessor):

Au trecut cateva zile si nu simt nimic ciudat decat ca mi-e cam rau si mananc putin fata de cum mancam inainte...atat.In rest e ok.

| 123robi321 a răspuns:

Simplu.ele sunt otravitoare.mananci,dead

| UbexFlo a răspuns (pentru 123robi321):

Pai eu am mancat si n-am nimic.Ma ajuta sa slabesc vad ca ma doare stomacu mereu si mi-e rau si nu mai mananc.Mie totusi imi face un binesadIn cat timp isi face efectul?

| 123robi321 a răspuns (pentru UbexFlo):

Leandru sau oleandru

| UbexFlo a răspuns (pentru 123robi321):

Leandru