Cascatul excesiv este de la stimulare intelectuală redusă, circulație cerebrală proasta, somn insuficient.
Bună, tu vrei tratamente împotriva căscatului sau pentru a căsca mai mult, ca nu am inteles exact, ce varsta ai?
Impotriva cascatului excesiv.
Ce intelegi prin cascat excesiv?
De cand ti se intampla?
cate ore dormi pe noapte si intre ce ore?
Iei ceva medicamente?
ai ceva afectiuni diagnosticate?
Căscatul excesiv se produce din cauza insomniei, lipsa activitatilor fizice iesire l aer efort fizic, evita carnea deoarece îngreuneaza digestia si atunci apare starea de somn, si axeaza te mai mult (daca poti) pe salate si fructe proaspete, problema ta se mai poate rezolva si prin ședinte de masaj energic, sedinte de acupunctură sau reflexoterapie, dar acum este o perioada in care trebuie sa stam in casă si sa evitam contactul cu alte persoane, tu ce varsta ai?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, am citit zeci de articole despre cascatul excesiv si senzatia de lipsa de aer, cum, cand si de ce apare, pe mine ma interesa o metoda de a trece peste acest episod, mai mult sau mai putin suparator. Am experimentat cu rezultate bunicele, presopunctura, in diverse afectiuni, dar nu gasesc pe net nimic despre crizele de cascat, numai sfaturi privind folosirea reflexoterapiei.
Greatassformen întreabă:
Adlianuka întreabă: