| Alexandru7890 a întrebat:

Salut si o seara buna sa aveți.Aseara am fost la fotbal ca spectator si am stat 2h in vânt si curent.Cand am ajuns acasă m-a durut ceafa,gatul,clavicula, dinții, spatele tot.Eu am si scolioza.Astazi cand am iesit afară ma doare rau umărul, ma arde asa si ma inteapa rau de tot si gatu si nu stiu de la ce e.Imi e frica sa nu fie de la scolioza am doar 16 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Ai tras curent, ho, ca nu crapi. De acum inainte sa nu mai stai vant/curent.

| 1onurReal1 a răspuns:

Boss! ia măsuri pentru sănătatea ta! spune-i mamei tale urgent, sau discutăm cu tatăl tău pentru orice problemă! Medicală pe care o ai, în legătură cu sănătate ta!

Este posibil să te fi tras curentul, și eu pățeam Man! La fel când aveam și eu 16 ani, și mergem la fotbal cu băieți din cartier! Este normal, dar dacă durerile persistă! să-ți provoacea disconfort! discută cu părinți tăi urgent problema ta de sănătate Man!

| sierra1 a răspuns:

~ma doare rau umărul...Imi e frica sa nu fie de la scolioza~

știi vorba aia: de ce ți-e frică, nu scapi!

| StoicAnalysis a răspuns:

Mergi la medic. E cam neobisnuit pentru un adolescent sa fie "tras de curent".