| SagaZZK a întrebat:

Acum 1 ora am fost afara cu prietena mea si ne sarutam etc, dar eu m-am excitat foarte tare.Acum ma dor testiculele si putin mai sus de ele daca le ridic sau apas.Am cautat pe google si m-am ingrozit la ce am gasit.Totusi eu cred ca este din cauza ca am fost foarte excitat.Nu am stat intr-o pozitie incomfortabila pentru testicle.Imi este frica sa fie ceva mai grav.PS:durerea m-a mai lasat dupa 20 de minute.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Testiculele te-au durut pentru ca te-ai excitat foarte tare si nu ai avut posibilitatea sa ejaculezi

| SagaZZK explică (pentru Dana211):

Si cam in cat timp o sa imi treaca durerea? A trecut deja jumatate de ora, s-a mai domolit dar nu m-a lasat de tot.

| Dana211 a răspuns (pentru SagaZZK):

Poate dura si cateva ore. Incearca sa faci niste flotari sau ceva efort fizic si se mai atenueaza durerea

| SagaZZK explică (pentru Dana211):

Ok mersi mult Dana! Rapuns rapid si la obiect!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E din cauza ca ai fost excitat si nu ai ejaculat. Nu exista nici un risc, nici un pericol. daca alta data durerea te deranjeaza tare, dispare prin ejaculare.

| ionuutzuu a răspuns:

Nu mai face asta ca plesneti...nu e de bine. Trebuia sa gasesti o cale de ejaculare.

| Hohenheim a răspuns:

Una scurta. Functioneaza mereu.

| Cosmotel a răspuns:

Scoate-ti-o din sistem. tongue

| xXxDragosHHHxXx a răspuns:

Pai mai asteapta si tu vreo jumatate de ora trebuie sati treaca big grin