E amuzantă întrebarea ta. Dacă ar avea cancer toți care suferă de căderea părului, am muri toți, iar dacă s-ar panica toți pentru 2 fire de păr. Eu dacă trec cu mâna prin păr, rămân în mână cu vreo 10-20 de fire)))) Desigur nu ai cancer. Despre problema ta și tratament uite aici - http://www.i-medic.ro/boli/caderea-parului
Am citit ceva, si chiar miercurea trecuta am avut un stres foarte mare
daca nu erai tu... nu stiam ce sa fac.multumesc mult
Salut, o inceput sa-mi cam cada si mie parul cam vreo 2 3 fire cad asa., da am parul des si nici nu se cunoaste, tu ai facut vreun tratament ceva? Mie cred ca imi cade ca ma dau cu prostii in cap gen fixativ.
Tratamentele diferă de la om la om. Ca să stabilești un tratament corenct în dependență de scalp și tip de păr trebuie să mergi la un dermatolog (bun de dorit). Dacă îți zic ce am folosit eu și vei folosi tu, se prea poate ca să îți cadă părul și mai tare.
Ok, mersi. Cred ca primul pas ar fi sa nu ma mai dau cu nimic prin par.
Bolnavilor de cancer nu le cade parul de la boala, ci de la chimioterapie. Daca nu faci tratament oncologic, inseamna ac parul nu iti cade in cadrul tratamentului pentru cancer. In mod normal ar trebui sa iti cada cam 100 de fire pe zi, mai mult daca folosesti sampoane proaste, placa, fixativ, fumezi sau mananci prostii.
Ca sa scapi de probleme, mergi si discuta cu un psiholog. Esti ipohondru.