| BEBE4QUAR a întrebat:

Salut TPU! Am 1.68 înălțime și 72.5 kg trebuia sa am 70 de kg are ceva dacă am 72. 5 și nu 70? Sunt în mișcare mai mereu nu sunt sedentar as avea riscuri pentru sănătate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

E bine. Ai grijă să nu mai pui.

8 răspunsuri:
| BEBE4QUAR explică (pentru gabicoo):

Pai nu as mai vrea mușchi da dar nu grăsime.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu e nici o problema, e foarte ok. Numai să nu te mai îngraşi mai tare.

| BEBE4QUAR explică (pentru Alex765431):

Nici nu as mai vreau vreau sa ma axez pe mușchi mai bine

| Jessica1235 a răspuns:

Este o diferență mult prea mică ca să-ți faci griji. Dar totuși fi atent să nu te îngrași mai tare deoarece o să fie mai greu să slăbești 8-10-15 kg față de 3, 4 kg.

Eu îți recomand să-ți creezi o rutină de câteva exerciții pentru brațe, spate, abdomen și picioare pe care să le faci zilnic acasă. Or să te țină mereu în formă și o să-ți menții masa musculară.

| Arthurrrr a răspuns:

Ar trebui să ai undeva între 65 și 69 kg, ai doar câteva kilograme in plus, dar dacă ai masa musculară mai dezvoltată aceste kilograme în plus nu ar trebui să fie o problemă, dar dacă nu ai o masă musculară mai dezvoltată ți-aș recomanda să mai să mai slăbești vreo 3, 4 kilograme, depinde și cum te simți tu la cele 72 de kilograme,dacă te simți bine, ești plin de energie și nu obosești mai repede decât când erai mai slăbuț însemnă că aceste kilograme nu te afectează, dar dacă simți că nu ai energie deși deși ai dormit suficient, obosești mai repede decât când aveai mai puține kilograme atunci încearcă să slăbești măcar vreo 2, 3 kg

| doctorandus a răspuns:

Meh, BMI-ul e orientativ. Daca ai multi muschi si putina grasime, nu e rau deloc.

| eliancodrut a răspuns:

Stai linistit, nu o sa te inbolnavesti. 70 kg este ideal, dar depinde si de constitutia osoasa. Unele persoane au oasele mai dezvoltate, deci si greutatea poate fi putin mai mare, deoarece muschii sunt mai dezvoltati.

| BEBE4QUAR explică (pentru eliancodrut):

Îți mutumesc mult și te salut cu drag

Întrebări similare