| Anonim232323 a întrebat:

Am 10 ani, 1 43, si 48 de kg. Vi se pare ca trebuie sa ma mai inalt sau sa slabesc? Ps: Fara jignirii. Funda +vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Safire17 a răspuns:

Treaba asta ţine de tine, dupa cum iti place tie, nu ce iti spun altii! Dar, dupa parerea mea inaltimea este cam mica si greutatea destul de ridicata. Nu trebuie sa te apuci de nicio dieta sau alta cura de slabit, pentru ca inca esti in crestere. Daca te'ai inalta putin nu ar fi rau deloc, ai arata mai bine. Iar ca sa te inalti incearca sa practici baschet, sau, daca ai o situatie materiala mai buna, inot. Inotul te ajuta sa te dezvolti foarte frumos, in timp ce baschetul doar creste in inaltime. Eu ti'am spus totul direct, exact care e parerea mea. Sper ca te'am ajutat!

7 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Ești încă copil. Nu e nici cum vorba de slăbit. Mănâncă mai sănătos și mai regulat. Mânâncă 4 feliuțe de pâinică maxim, lasă cărnița prăjită și alimentele nesănătoase. Multe legume, fructe și sport și se vor vedea rezultatele!
Mult succes!

| mgtow a răspuns:

Corpul se dezvolta singur, tu mananca bine si dormi 8 ore ca sa cresti sanatos.

| DrA a răspuns:

Momentan esti in crestere, iar o cura de slabire ar putea sa te faca sa pierzi multe din vitaminele si mineralele de care ai nevoie ca sa te dezvolti normal. Mananca sanatos, odihneste-te bine si daca chiar vrei sa mai slabesti poti sa incerci un sport. Iti recomand inotul, tenisul de camp sau chiar fofbalul de ce nu.

| KirigayaKirito a răspuns:

Totul tine daca tu esti multumit sau nu! Asta e cel mai important, nu parerile altora! Poti sa ai si 100 de kg daca nu arati! Oricum la o varsta asa de frageda ca a ta nu trebuie sa iti faci griji! Esti perfect asa cum esti!

| alesaro a răspuns:

Ia lucrurile usor, la 10 ani mai ai mult pana sa incepi sa iti pui probleme la modul real, corpul se schimba. Ce iti recomand este sa inveti sa mananci sanatos, discuta cu parintii, intra si pe http://www.SlabescUsor.ro si roag-o pe mama ta sa ma contacteze daca doreste.

| WatchYourBack a răspuns:

Ai abia 10 ani, mananca sanatos, nu te apuca de nicio dieta, nu-ti mai face probleme...probleme sa-ti faci cand oi avea 20 de ani:*

| jacft a răspuns:

Fiecare are constitutia sa. poti sa si supraponderal dpdv statistic dar de fapt sa fi foarte bine proportionat...