Iti dai seama ca atunci cand te certi cu cineva nu esti fricos ci doar nervos.E logic ca inima sa iti bata foarte tare mai ales daca pui suflet in certa si chiar iti pasa.Asta inseamna sa fi o fire vulcanica si nervoasa...mda asa sunt si eu si cunosc persone care atunci cand sunt nervoase tremura, plang sau sunt violente.Asta e, nu ma pot schimba insa ma folosesc de niste trucuri sa ma calmez si sa regandesc rational:respir adanc si numar in gand pana la 10(uneori ma ajuta sa nu sar la bataie) sau ma gandesc la sfatul prietenilor:Cand te certi cu cineva si te enervezi sa nu lasi nervi tai sa ii vada si cealalta persona implicata in cearta.Zambeste,respira adanc si arata-i acelui om ca nu te doare nicaieri.Astfel nu ii vei satisface ideea ca reuseste sa te chinuie.La partea cu FRICA...o am si eu uneori. Dupa ce vizionez un horror bun, fiecare sunet ma face sa cred ca e un spirit rau in camera.Cand sunt singura acasa ma gandesc la hoti si chiar nu stiu cum as putea sa scap de frici.
Inainte eram si mai fricoasa.I-mi era frica sa sting lumin dar de cand am o obsesie pentru filme horror parca micile sperieti nu le mai bag in seama deoree eu cred ca adevaratele frici sunt cele exagerate din film.Ma rog, eu zic ca e mai bine sa fi un om, sa iti bata inima Succes
Maraton de filme horror cu program de 12 noaptea pana la 6 dimineata cu sonorul la maxim, preferabil cu casti. Dupa cateva sedinte ori te vei speria de pisicile negre si fetitele de 5 ani, ori o sa iti remarci curajul ascuns care se aduna in interiorul tau timp de atatia ani. Nu pot spune.
anonim_4396 întreabă: