Zaharul in exces poate face stomacul sa "cante"
Daca stomacul tau face sunete jenant de zgomotoase, motivul poate fi un consum mare de zahar, in special fructoza si sorbitol (prezente in fructe si folosite ca indulcitor artificial in gume de mestecat fara zahar si bomboane). Cantitatile mari din aceste zaharuri pot produce diaree, flatulenta si zgomot intestinal accentuat. Zaharul rafinat, de exemplu, este sursa preferata de hrana a ciupercilor care produc infectii micotice si sinuzita, in timp ce alimentele bogate in probiotice sanatoase, cum sunt legumele fermentate stimuleaza populatii de bacterii ce ajuta la mentinerea sanatatii, descurajand multiplicarea coloniilor potential patogene.
Sursa:https://viataverdeviu.ro/de-ce-chioraie-stomacul
Am avut si eu o perioada de o luna, m-am lasat de zahar complet si nu am mai avut probleme (nu stiu de ce dar eram ingrijorat ca poate am paraziti )
Mâncare buna iti trebuie. Si sa mănânci trei mese consistente pe zi chiar daca nu iti e foame. Eu beau numai apa minerală si ma simt foarte ok. Decat apa plata cu microbi multi (e si la stiri) mai bine apa minerală, ne stea, bere, si altele...
Mananc de 4 chiar 5 ori pe zi foarte des, problema e ca dupa ce mananc se aud, am renuntat la foarte multe alimente si tot degeaba, deja mananc ca la spital bag p...
Buna. Am si eu problema asta de ceva timp. Tu ai reusit sa scapi de ea? Si daca da, cum?
Simona369 întreabă: