| HowTo a întrebat:

Salut, TPU!
Am o urgenta mare: venele de pe corp se vad ingrozitor de mult! Ma uitam in oglinda, purtand un costum de baie, iar la un moment dat vad vene pe abdomen, pe maini, pe picioare si pe gat! Arata ca niste dungi albastre pe care le-ai pictat. Varsta mea e de 12 ani, si nu cred ca e normal sa am venele asa.
Ajutor! Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Spune-ne si cat te-ai inaltat in ultimul an, vreo 10 cm, da? Este normal ca venele sa se vada mai tare atunci cand cresti atat de repede, pielea se intinde in acelasi ritm, dar din cauza asta se subtiaza. Dupa ce incetezi sa cresti in inaltime, pielea continua sa se dezvolte in grosime pana devine la fel de opaca ca inainte.

| matrix100 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai si daca ei considera necesar mergi la doctorul de familie. Probabil esti si slabut(a) si din cauza asta apar venele asa

| MotanAndrei a răspuns:

Faci sport? daca da, din cauza asta, corpu slabeste. Incearca sa mananci mult si nu tine diete. Iar problema ta v-a disparea. Funda?