| Titu_David_1999 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor din partea voastră. Îmi trebuie o dieta de slăbit eventual scris si cum trebuie urmata care chiar da roade...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Înlocuiești carbohidratii simpli (pâine, fainoase, patiserii etc) cu, carbo complecși fructe legume orez brun cartof dulce etc (cauti sursele de carbo complecși pe google si iti alegi ce iti permiți, cauti si sursele de carbo simpli ca sa stii sa ii eviti), aplici un deficit caloric si ar fi bine sa practici si o activitate, sport ceva pentru a arde niste calorii in plus sau de ce nu direct sala. Deficitul caloric înseamnă să tai progresiv din carbohidrati si grasimi si sa urci nivelul proteinelor undeva la 2g/kg. Dar tu vei inlocui carbo simpli cu cei complecși, grăsimile sa fie grasimi sănătoase (cauti le google si iti alegi ce iti permiti). Cauta pe google iifym.com reprezintă topul calculatoarelor de calcul al macronutrientilor si caloriilor, iti alegi scopul (in cazul tau slăbit), ii dai datele (ai grija sa fie cât mai reale) si urmezi numărul caloric si macronutrientii pe care ti-i va prezenta calculatorul.

2 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Cauta regimul army
Dar e foarte greu.

| Titu_David_1999 explică (pentru Crackman):

Salut o sa il caut! Mersi pentru ajutor!