| infernu a întrebat:

am si eu o nelamurire alataierima durea maseaua puternic nu stiam ce sa fac,si am pus o bucațica de tamaie, chestia e ca mi-a trecut durerea dar am auzit unele chesti iți poți pierde toti dintii si asta ma sperie.(nu am lasat-o sa se topeasca toat
a in masea)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lauresen_Ionut_1994 a răspuns:

Buna...daca te doare maseaua iti recomand sa iti iei niste pastile. Pe mine cand ma doare maseaua mereu iau ketonal, ketorol si imi trece in 10 minute big grin
Si cu tamaia care este pusa in gaura maselei cariate omoara nervul...si nu cred ca iti vei pierde dintii.

4 răspunsuri:
| Zorn a răspuns:

Nurofen 200 Durere sau Algocalmin calmează durerea pentru ceva vreme până ajungi la stomatolog.

| Marin_Silvia_1974 a răspuns:

Trebuia sa mergi la dentist, dar nu iti vei pierde dintii.

| anne0012 a răspuns:

Erau ceva pastile, dar nu mai stiu cum se numesc, dar iti recomand sa te duci la un denstist.

| Aleaida a răspuns:

Bună! Te rog spune-mi, ți-a căzut măseaua cu problema? Au trecut de atunci 7 ani. Azi am facut si eu aceeasi prostie, nu știam de efectele adevrse