anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am fost diagnosticat cu hemoroizi de gradul I si voiam sa va intreb daca a mai patit cineva. si daca e o problema grava sau ceva care nu trebuie sa imi faca probleme. Doctorul a zis ca nu se pot trata deocamdata pentru ca sunt la inceput si nu s-au inflamat. Ps: am 18 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am. I-am tratat cu o crema din Hungaria se numeste Reparon. costa circa 2000 de Ft (Forinti) aia insemnand (la valoarea actuala) 34 lei. Trebuie sa bei mult suc de rosii (sau bulion), sa mananci multe rosii si lichide multe. Poti sa iei si o jumatate de laxativ zilnic pentru a trata constipatia. In mod normal trebuie sa ai 2-3 scaune pe zi.

| Chernobyl a răspuns:

Eu nu am avut dar o ruda de a mea da la inceput te mananca in fund, dupa te va durea cand te asezi s-au va curge sange.

| usulurramm a răspuns:

Nu am dureri si mancarimi poate pentru ca sunt la inceput;-? dar la mine s-a intamplat deoarece mancam foarte picant si steateam pe scaun foarte mult.

| Chernobyl a răspuns (pentru usulurramm):

Si la acea ruda de amea i sa imtamplat la fel dar astea sunt simptomele. Insanatosire placuta!