In principiu, cresc sansele sa se intimple asta. E ca la excesul de cafea sau nicotina. Nu e garantat ca se intampla, dar cresc sansele. Si depinde si de cantitate, desigur. Cind zici "mai multe energizante" poti sa ai invedere mizerii de alea ieftine care de obicei au zahar si alte prostii de la care eventual te c*ci pe tine sau incepi sa o dai in diabet, sau de alea cu cafeina si taurina la care e sansa mai mare de infarct. Ce legatura are credinta cu oamenii din jur? Credinta in ce?
Gen,am văzut la rudele mele cum s-au sinucis pentru ca cineva sa sufere din aceasta cauza sa isi piarda credinta sI sa ajungi in iad.Asa cred ca vor face sI cu mine.
Iar nu ți-ai luat tratamentul? Pentru că nu există niciun motiv rațional să crezi că cineva s-ar sinucide numai ca să te facă pe tine să-ți pierzi credința și să ajungi în iad.
De unde stii de ce s-au sinucis aia? Si pana la urma orice ar face cei din jur, depinde de tine cum percepi si interpretezi asta. Iadul nu exista. Iadul sunt oamenii din jur.
Ma duc la spitalul de psihiatrie, din pavate, ca mi-au facut trimitere
"Oamenii din jurul meu se omoara lent"
ok și tu te-ai gândit s-o rezolvi mai rapid/brusc făcând așa:
"multe energizante de o data intr-o zi, sa zicem, 10 sau 12"
succes!
Eu chiar nu o înțeleg pe sierra1. Aceeași atitudine ca și Violeta2022. Mă doare in paișpe de ele, dar dacă nu ești capabil sa dai un răspuns clar, altfel decât unul zeflemitor și la bascaleala (că deh unele "e " mari oracole frustrate de propria viață). Ambele au avut foarte multe review-uri negative. Susțin femeia și părerea unei femei cu cea mai mare considerație. Nu susțin semi-doctismul, repetenția, aroganța și răspunsurile zeflemitoare. Sierra1-> ești repetentă
Deci, energizantele în primul rând, sunt sintetice, puțin naturale. De asemenea, în funcție de vârstă, cantitatea consumată, dar și dacă ai consumat alcool în plus, există mai degrabă șanse să ajungi o legumă la pat, o persoană în comă zile, săptămâni sau pur și simplu, să mori pe loc.
Deci, înainte de a consuma energizantele în exces, să te întrebi dacă ești pregătit să devii o legumă pe viață, dependent de alții, cu sondă urinară, pampers sau să nu mai știi nimic despre cine ești, ce trebuie să faci etc.
anonim_4396 întreabă: