| BunaZiuaMerio a întrebat:

Daca mananc dimineata doar cereale cu lapte(ora 9.15-9.30) si dupa scoala orice ar fi, spre exemplu niste pizza sau ciorba(ora 18.15-18.20) si dupa aia nu mai mananc nimic.

Cat slabesc pe saptamana? Am uitat sa zic ca beau multa apa.Si mananc doar dimineata si seara.

Daca o tin tot asa, pana in iunie de la 59kg ajung oare la 50kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ℓαυяα a răspuns:

Dacă vrei sa slabesti, nu te înfometa. Poți sa descarci aplicația my Fitness Pal și sa îți numeri caloriile zilnic.

8 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Cel mai probabil la medic! Organismul, va intra în conservare, iar slăbirea nu va mai exista! Unde ai auzit de așa ceva, că dacă mănânci cum zici slăbești? Sunt rezultate bune dacă mănânci orice, dar porții mici, dese. Iar, lapte cu cereale, reprezintă cel mai nociv lucru, din punct de vedere al cantității de zahăr, grăsimi.
Mai caută rețete!

| AnastasiaK a răspuns (pentru romeo78):

Macar intreaba si tu ce cereale consuma inainte sa te arunci repede sa afirmi ca e nociv...

| romeo78 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Deschide site-ul Discovery și caută emisiunea "Cum se fabrică"! Apoi mai discutăm și vedem cine dintre noi doi are dreptate! Iar, înainte citește tabelul nutrițional de pe o pungă de cereale și vezi câte glucide are, apoi luați o pungă de făină din același tip din care sunt făcute cerealele și vedeți câte glucide conțin! De asemenea, încercați acasă, respectând, ceea ce conțin cerealele pentru lapte, să le faceți acasă și să vedeți dacă vă iasă la fel ca cele din pungă!

Mda...si ovazul tot la categoria "cereale" intra. Orezul la fel (da, sunt oameni care isi pregatesc lapte cu orez dimineata). Sa nu mai zic ca exista cereale cu mai putine grame de zahar per portie decat gasesti intr-un funct, spre exemplu cele de la Barbaras care au in jur de 5-7g de zahar intr-o portie. Nu cred ca se gasesc in Romania ce-i drept, dar nici n-a precizat omul unde locuieste sau ca ar consuma strict ce cumpara din Romania. Plus ca ma indoiesc ca ai luat la rand toate pungile de cereale din magazine sa le verifici tabelul cu valori nutritionale. Dar mna, sa facem pe desteptii e usor...

P.s. Informat nu esti cand te uiti pe discovery, ci cand te documentezi ca lumeawinking

| romeo78 a răspuns (pentru AnastasiaK):

No comments!
Apropo este post de televiziune și se scrie cu majusculă la începutul cuvântului!
Da, am citit pe pungi!
Cereale de la SanoVita, cele neprocesate, nu conțin zahăr și E-uri!
Nu vorbiți și jigniți persoane pe care nu le cunoașteți!
Sunt mult mai educat decât credeți și cunosc mai bine decât dumneavoastră!

"No comments" este cel mai potrivit mod de a incepe un comentariu, ce-i drept.

"Apropo este post de televiziune și se scrie cu majusculă la începutul cuvântului!"

Nu mi-am dat seama ca esti atat de preocupat de detalii ca as fi stat si eu sa te corectez. In primul rand, "discovery" mai intai de toate este un cuvant in limba engleza. Intr-adevar reprezinta numele unui post de televiziune, dar si al unui site. In cazul site-ului, cuvantul este scris in adresa URL, logic, cu litera mica, iar noi despre site discutam, nu? Deci uite ca, surpriza, nu e neaparat o greseala. In schimb, "apropo"-ul din fraza ta cerea o virgula dupa el...asta ca tot iti place tie acuratetea. De raspunsul anterior nu ma mai leg ca m-ar apuca maine corectand la el.

"Da, am citit pe pungi! 
Cereale de la SanoVita, cele neprocesate, nu conțin zahăr și E-uri!"

Ah, deci te-ai convins singur ca ai gresit facand afirmatia generala ca sunt nocive cerealele? Sau nu realizezi ca tocmai ti-ai contrazis raspunsul initial? Apropo, mister accuracy, nu-i asa ca voiai sa articulezi cuvantul "cereale" ca sa fie exprimarea corecta?

"Nu vorbiți și jigniți persoane pe care nu le cunoașteți!"

Cand am facut asta, mai exact? laughing Apropo, cred ca voiai sa scrii "nu vorbiți şi nu jigniți". Fara acel "nu" fraza are alt sens decat cel pe care deduc ca ai vrut sa-l aiba. Nu m-as pierde in astfel de detalii, dar daca tie iti plac...

"Sunt mult mai educat decât credeți și cunosc mai bine decât dumneavoastră!"

Deci eu sa nu vorbesc despre tine ca nu te cunosc, dar tu iti permiti sa faci o comparatie intre noi doi fara sa ma cunosti? laughing

A se remarca faptul ca am pastrat adresarea la persoana a 2-a singular. Nu sunt atat de ipocrita incat sa incep cu o adresare si sa continui cu alta. In plus, nu consider ca in asta consta respectul, respect pe care, apropo, fata de tine oricum nu-l am.

| Bondarel99 a răspuns:

Nu contează ce mănânci, contează cât mananci.
Calculează caloriile și apoi calculează cam câte calorii ar trebui sa consumi in funcție de vârsta, greutate, înălțime, stil de viața.

| cristiww a răspuns:

Nu poate nimeni sa iti zica un raspuns exact. Ar trebui sa stii cam cate calorii mananci din cele 2 mese, poti avea surpriza neplacuta sa fii pe surplus caloric si sa iei chiar in greutate, chiar si cu 2 mese.