| Lukasz a întrebat:

De ce dupa ce alerg in gat simt un fel de aer mai ciudat, si rece si cald intr-un fel, mai mult rece, mentionez ca pe mine ma doare in gat, doar ca m-am uitat si nu am nimic. Ce pot sa am? De fiecare data dupa ce am iesit afara simt aerul acela si ma doare in gat. Chiar nu pot vorbi.
Dar cand sunt in casa nu am nimic.
Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Eh,pai daca te doar in gat ai putea sa iti prepari lapte cu ou si cu miere si sa ai grija 2 zile de gat. Dupa ar trebui sa-ti revii

| alex495 a răspuns:

Asa patesc si eu. E normal cand depui efort si inspiri pe gura inloc de nas. Eu respir pe gura pentru ca simt ca ma sufoc daca inspir doar pe nas si imediat daca mai e si putin mai frig afara ( racoare/bate vantul etc) simt ca se umfla amigdalele si am foarte multa saliva in gura si ma doare de numai pot. Dupa juma de ora daca iau pauza imi trece. Din ce am incercat eu, sa ti pui fular sau sa o lasi mai moale, nu toti suntem facuti sa alergam maratoane din prima, o iei mai usor pana capeti rezistenta si dupa nu o sa mai ai treaba