| YoBinder a întrebat:

Salut TPU,

De curand am facut un ekg.si rezultatul a venit Ekg anormal
Ritm sinusal
Deviatie de ramura dreapta-Bloc de ramura dreapta
Imi puteti spune si mie ce inseamna si daca este grav? (caz de moarte? Dau funda multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Si eu am, si mi s-a spus ca e congenital si nu prezinta un risc major, deocamdata. Poti citi aici mai multe despre blocul de ramura http://www.sanatateatv.ro/articole-medicale/cardiologie/blocul-de-ramura/
Oricum, doar un cardiolog te poate lamuri ce inseamna pentru tine treaba asta, si iti poate recomanda o conduita sau o medicatie potrivita, daca e asociat cu o alta afectiune.

| YoBinder explică (pentru Kaℓi):

Eu simt ca ma tine muschiul inimii...sau inima
Tu ce simti? simti la fel?

| Kaℓi a răspuns (pentru YoBinder):

Imi simt uneori bataile inimii, ceea ce e destul de neplacut. Si am si o usoara tahicardie, de cand ma stiu... la emotii mari sau cand ma sperie ceva, am senzatia de "gheara in piept", dar foarte rar. Ma trag dintr-o familie de cardiaci happy

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat