| idkkkkkk a întrebat:

E urgent, va rog raspundeti!
Acum vreo ora maica-mea a plecat sa duca gunoiul.Cand sa se intoarca spre bloc, pe banca de langa bloc era o femeie mai in varsta care i-a cerut ajutorul mamei mele cu bagaje ca cica era batrana si chestii d-astea.Cred ca mama a stat vreo jumate de ora s-o duca pe fosila aia in casa (scuze ca zic asa dar am nervi), cand colo ajunge mama acasa si ii zice lu taica-miu ce a facut cat a lipsit si taica-miu incepe ca cica,, daca are coronavirus?" si chestii de astea..Care sunt sansele ca femeia sa aiba corona? Avand in vedere ca femeia mai trage cu spritul? Va rog, mi-e si frica sa mai stau cu maica-mea in aceeasi camera, dar in acealsi timp nu vreau sa o fac sa se simta de parca e bolnava...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
33 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Si pe el si pe astia ca tine v-as aduna intr-un staul si v-as lasa acolo, poate va haliti reciproc!
1. Exista berea Corona.
2. Exista o intreaga familie de coronavirusuri, printre care si varianta asta care bintuie acum.

| Sn4k3 a răspuns:

Asa de mult urasti berea aia?

| kevin9 a răspuns:

Are corona clar, suna la salvare