Am avut aceeasi problema ca tine si ma enerva teribil. Pana cand cineva din familia mea mi-a dat brilianta idee de a ma spala mai rar pe cap. Parul tau s-a obisnuit ca tu sa il speli odata la 2-3 zile. Alege-ti o saptamana in care nu ai evenimente si iti poti permite sa il ti prins. Pentru inceput incearca sa te speli odata la 4 zile, apoi odata la 5 zile si tot asa pana ajungi la o saptamana. In felul acesta o sa iti obisnuiesti scalpul sa secrete mai putin sebum. Ai putea sa incerci si un sampon cu argila verde sau cu menta. Eu folosesc Elseve cu argila si o masca de par cu ulei de argan odata la doua spalari. Daca folosesti masca sa nu pui si la radacina pentru ca asta poate sa iti ingrase parul si mai mult. Sper ca ti-am fost de ajutor
Multumesc frumos pentru sfat.
Aia nu tine de igiena. Sunt niste substante pe care le secreta scalpul pentru a proteja parul. Posibil sa fie exces de sebum la tine, daca ai si fata unsuroasa.
Incearca sa maresti perioada intre spalari, lasa-l nespalat 4 zile chiar daca ti se pare foarte unsuros, tu l-ai obisnuit asa, tu il dezobisnuiesti.
Cu cat speli parul mai des, cu atat se ingrasa mai rau.