Amluat si eu calcidin la plic farmacista mi-a zis ca se ia 10 zile pe luna, un plic pe zi ..pentru ca contine doza mare de calciu si e puternica si 10 zile pe luna sunt de ajuns si luna urmatoare poti sa mai continui tot asa 10 zile pe luna
Daca plicul are 1200mg iei jumatate de plic pe zi dizolvat in apa. 600 mg ca pe zi este suficient
Nu e bine sa iei calciu daca nu stii sigur ca ai nevoie, excesul de calciu poate face probleme, la fel cum si lipsa de calciu creeaza probleme. daca ai o lipsa de calciu doza ti-o recomanda un medic, in functie de cat de mare e lipsa. de ce ai ajuns tu sa cumperi si sa vrei sa iei asa ceva?
Pai oricum n-am mai baut de mult si ar fi cazul sa incep inapoi
Nu este deloc cazul, nu conteaza cand si cat ai mai baut, nu trebuie sa bei mereu calciu ca sa ai, asta il iei din alimente, nu pentru ca bei medicamente. deci nu lua de capul tau, mergi si fa-ti niste analize mai intai si apoi stii daca trebuie sau nu sa iei.
Te inteleg ce vreau sa zici dar mi-am luat pentru ca acum sunt in crestere si muschii sunt in dezvoltare. pana la urma e viata mea
merci oricum