| candycane16 a întrebat:

Salut tuturor.am niste dureri la ochiul sting, atunci cind privesc in jos sau intr-o parte brusc, ma doare putin, dar cind privesc drept, nu ma deranjeaza. posibil de la calculator, dar nici nu stiu ce se intimpla, imi e foarte frica, deoarece am vederea 100%crying( cind priveam in oglinda, doream sa vad spatele meu deoarece urmez un tratament si doream sa vad daca sunt schimbari, si am incordat ochii tare, poate e de la aceasta? apropo durerile sunt de astazi, chiar dupa ce am privit mult si incordat in oglinda. poate e din cauza medicamentelor care mi le-a dat doctorul(sunt puternice). va rog ajutati-ma.merci anticipatkiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Globul ocular are si el niste muschi. In urma unui efort fizic foarte mare, sau a fortarii pe care ai dat-o tu exemplu, poti resimti o durere, mai mica sau mai mare. Cu timpul va trece, insa nu trebuie sa depui efort fizic prea mare, cateva zile. Sanatate!

4 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

E posibil sa iti fi fortat ochiul prea tare. Odihneste-te si vezi ce se intampla pana maine. Daca senzatia persista mergi la medic sa vezi ce iti spune.

| 334499 a răspuns:

Poti incearca sa-ti faci si un test de glicemiewinking Si eu am patit asa si aveam glicemia foarte ridicata happy
dar la fel de probabil s-ar putea sa n-ai nimic happy

| candycane16 explică:

Pai nu port ochelari, nici lentile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaa.si eu la fel.si am mers la oftalmolog.mai mult oftalm, decat olog.si mi-a spus; ma innec in ochii tai sa la la la.