| Cupă_Daniel_1992 a întrebat:

Salutare, grup!
Aș vrea și eu să-i fac soției o asigurare de sănătate, care să-i acopere anumite servicii medicale cât de cât de calitate. Momentan are calitatea de coasigurat, dar cu schimbările care urmează să se întâmple, ea își va pierde această calitate și voiam să fie în continuare asigurată. Îmi puteți recomanda ceva din propria experiență?
Totodată, ea are și ceva probleme ginecologice (posibil endometrioză) și în caz că s-ar ajunge la o eventuală operație...
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Trimis felicitare pana la urma, nu stiu ce e cu privatele...

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Vezi la lanturile private gen Regina Maria sau asiguratori privati (ING, Tiriac, samd). Cel mai bine ai discuta cu un agent de profil. Iti pot recomanda pe cineva foarte pe felie, daca te intereseaza. Atentie- in principiu nu o sa fie ieftin.

| Cupă_Daniel_1992 explică (pentru GabiDumitrescu):

Am vorbit cu cineva care mi-a recomandat un operator de la NN, acest cineva plătind doar 212 lei/lună. Am înțeles că prețul poliței poate varia în funcție de antecedente medicale, meseria pe care o practici, etc.

| Cupă_Daniel_1992 explică (pentru GabiDumitrescu):

Și da, mă poți pune în legătură și cu cineva. Mulțumesc!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Cupă_Daniel_1992):

Iti trimit mesaj privat.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Trimis felicitare pana la urma, nu stiu ce e cu privatele...