| nniiccoollaaee a întrebat:

Am folosit un produs de la garnier pentru cosuri si in loc sa ma ajute mai tare ma afectat mi s-a umplut fata cu cosuri, e infectat total.Acum am consultat un dermatolog si urmez un tratament nu stiu de ce, dar am o senzatie ca nu ma prea ajuta.Mai stiti si alte solutii de tratament? Mrs anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| annie_9752 a răspuns:

Pot sa iti sau un sfat din proprie experienta.Si eu am avut probleme cu cosurile si am hotarat sa ma duc la dermatolog. Ei bine, asta a fost acum aproximativ 6 luni.Tratamentul presupunea(pe langa un regim alimentar strict, alifii dimineata si seara plus diferite medicamente-antibiotice, stimulante etc.-)sa merg in fiecare luna la control.In fiecare luna imi schimba tratamentul.De asemenea trebuia(si trebuie in continuare)sa mananc drojdie in fiecare dimineata.Am respectat totul, si acum(dupa aproape jumatate de an de tratament)ma declar multumita de rezultat.Nu mai trebuie sa merg la control, dar m-a rugat doctorul sa continui sa mananc drojdie si sa tin regimul(macar cat de cat si pana trece pubertatea astahee heebig grin)
Revenind la subiect, ceea ce voiam eu sa iti spun este ca rezultatele nu vor aparea imediat, ci trebuie sa ai rabdare.Si eu am vrut de multe ori sa renunt, dar acum ma bucur ca nu am facut-o.Desigur,daca ai putea sa imi spui in ce consta tratamentul poate te-as putea sfatui mai bine.Important e sa nu uiti ca rezultatele imediate nu sunt de durata.Alte solutii de tratament nu trebuie sa ti le dam noi, tot medicul stie cel mai bine si trebuie sa ai incredere in ce ti-a recomandat el; cel mai probabil ti se va recomanda Zynerit(aici, pe TPU). Ei bine, acest Zynerit este exemplul perfect pentru "rezultatele rapide si miraculoase de scurta durata". Ai rabdare, rezultatele vor aparea in timp.Nu face greseala de a lua orice recomandare care ti se va face aici pe site drept o solutie...nu de alta, dar risti sa te trezesti din nou cu vreo surpriza de genul celei facute de respectivul produs de la garnier.

Mult succes si stai linistit(a), problema se va rezolva intr-un final!
O zi frumoasa!

4 răspunsuri:
| alexeanca a răspuns:

Eu folosesc produse de ingrijire de la Nivea si nu am probleme. Poate ar fi bine sa te vada un dermatolog.

| mmary a răspuns:

Zyneritbig grin e foarte bun. aceeasi problema am si eu.si totul aproape ca a disprut. Costa in jur de 35 lei dar isi merita banii plus ca te tine foarte foarte mult. De asemenea tratamentele la o cosmeticianca sau dermatolog sunt foarte eficiente.chiar si pentru cateva sedintehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt este cel mai bunwinking

| Funditsa a răspuns:

Da. In fiecare seara sa te dai cu Apa Termala. Nu e tratament. Adica poti non stop sa. ti dai seara. Si dimineata sa te speli pe fata. Eu una asa am facut. Si a mers.

Bafta :*