Buna![]()
Consumi supe/ciorbe? te hidratezi corect si suficient?
Bea ceai de crusin.
Cere parerea medicului de familie, nu sta asa ca nu este de bine...
O zi buna
Beau cel puțin 2l de apă pe zi, sunt foarte bine hidratat. De asemenea și cu supele și ciorbele. În fiecare zi. Nu mănânc dulciuri.
Consuma suc de rosii si rosii si mergi la medicul de familie urgent! Poti face constipatie cronica si este foarte rea.
Consuma multe lichide. Alimentatia ta duce la constipatie. Daca faci cu sange inseamna ca ai hemoroizi sau probleme la colon.
Mananca, daca nu mananci ce sa dai afara. Hidrateaza-te bine, adica bea apa cand ti-e sete. Fa putina miscare, daca esti sedentar si stai toata ziua si asta ar putea sa dea constipatie. Daca dupa toate astea inca ai probleme mergi la farmacie si ia-ti ceva pentru constipatie... Daca nici asa nu trece mergi la medic. (tot procesul pana la mersul la medic sa nu dureze mai mult de una MAXIM doua saptamanai, daca in doua saptamani nu mergi la baie deloc sau mergi o data-de doua ori, trebuie sa mergi la medic.
Sangele e din cauza ca fortezi prea tare, daca nu rezolvi asta o sa te alegi cu hemoroizi sau o infectie.
Multa sanatate.
Manca brocoli eu asa am scapat, mancam 2, 3 ori pe zi brocoli si am scapat,brocoli,porumb, cartofi fierti, rosi, legume in general, evitarea carni de porc
IlyesAlina întreabă: