| mariusbosul24 a întrebat:

Am si eu o problema....De mai mult timp(2-3 ani) mi-a aparut ceva pe scalp,dar pana acum nu prea am bagat de seama, am neglijat acest lucru.Dar vad ca de la un timp nu imi mai creste par in acea zona si iese din ce in ce mai mult la suprafata.Chestia este ca nu prea stiu cum se numeste,e un fel de alunita, dar mai mare(in lungime). Circa 1 cm
Am vazut foarte multe persoane care au asa ceva ...in special frizeri..foarte multi frizeri.E vreo boala de piele care se transmite?
Dau funda+1000 multumiri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jessicathiemann a răspuns:

Da s-ar putea sa fie o boala genetica sau doar o problema de scalp uscat în zona respectiva, dacă te sperie pentru mai multa precizie contactează un doctor și iți va da un tratament farmaceutic sau de la plafar! O zi buna.

1 răspuns:
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

In loc sa primesti o parere de la neimportanti de pe acest site, care s-ar putea lauda ca au avut so ei asa ceva sau cunosc pe altii care au si sunt bine sanatosi, mai bine du-te la un dermatolog sa vezi care este cu adevarat problema, eventual sa ai un diagnostic si un tratament.