Întrebare recomandată | leeulee a întrebat:

Mi-am pus o plomba la o masea, recent, si am niste dureri groaznice la gingii. Oare de ce? Stiti vreun tratament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Intreaba medicul, tot ce e posibil sa faci infectie si iti va recomanda un antibiotic!

| mona a răspuns:

Teoretic nu ar trebui sa te doara, ia un ibuprofen sau saridon si iti va trece

| leeulee explică (pentru mona):

Am luat si Algocalmin si alte calmante, unele din Spania, dar seara pe la ora 22 tot timpul incepe durerea

| educhoo123 a răspuns (pentru leeulee):

Sfatul meu este sa mergi la acel doctor si spune-i, nu sta foarte mult asa ca pot aparea complicatii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu-i în regulă dacă te doare, pe moment ia un calmant ceva şi ar trebui să mergi iar la stomatolog.
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Nu ar trebui sa te doara, ia nurofen sau ketonal si maine du+te inapoi la doctor

| Dinamovistul101 a răspuns:

Du-te la doctor inapoi..si spune-i

| BogdanLuca a răspuns:

Probabil nu a rezolvat ceva pe acolo si gingia sa inflamat!
Ia ibuprofen ( 200 mg ) si maine te intorci. probabl iti va da jos plomba pentru a repara greseala!