anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor, am postat aici deoarece nu stiam in ce sectiune sa postez, dar cred ca e bine.

Cand eram mic am fost cam idiot sincer si cand a inceput sa-mi creasca parul si chestii de gen nu m-am informat si am inceput sa-l tai cu lamastraight face si vorbesc de parul dintre picioare si de la fund sincer imi este foarte rusine de chestia asta dupa un timp mi s-a parut ca e din nou prea mare si am taiat inca o data...deci l-am taiat de 2x imi puteti spune si mie ce sa fac? Adica cum pot sa il dau jos de tot si sa ii " incetinesc " cresterea si sa nu mai creasca mare? Sau daca nu cam cu cat creste dupa fiecare epilare si chestii de gen inca o data imi este foarte rusine de chestia asta da nu am pe cine intreba. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu prea ai cum sa ii incetinesti cresterea ori sa il faci sa creasca mai scurt.
Ai putea incerca sa mergi la un salon si sa optezi pentru epilarea inghinala si in zona intima. Lucrul asta nu va incetini cresterea, insa este posibil ca dupa ce creste sa nu mai para foarte des. Acum tot parul este la aceeasi lungime de aceea pare mult mai des. Insa nu pot garanta ca dupa epilare nu ti se va parea tot des.
Alta solutie ar fi sa continui sa te razi o data la cateva zile. Exista barbati care fac lucrul asta, deci nu ar fi o mare problema.

| WireX a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Dar, daca ar fi sa ma duc la Eva Salon si sa imi fac epilare definitiva cu SPL? M-am interesat de SPL peste tot am auzit ca este foarte bun... da nu stiu sigur la inginal ce si cum...

| OoBunnyoO a răspuns (pentru WireX):

Da, ai putea incerca. Eu nu stiu salonul respectiv, insa poti suna la ei si ii poti intreba diverse detalii, daca fac epilare inghinala definititva, cat costa, in ce consta procedura etc.
Din cate am inteles, de obicei, chiar si dupa epilarea definitiva exista sanse sa iti creasca parul inapoi, insa iti va creste mult mai rar. Dar asta depinde de la persoana la persoana. Cred ca ar putea fi mai avantajos decat sa trebuiasca sa mergi constant la salon.