| bebitza a întrebat:

Sarcina oprita in evolutie aproximativ la 6 saptamani, o formatiune ovulara 13mm fara BCF.
Uter marit cu lichid transonic cu un perete ingrosat de 36mm probabil de unde a inceput placentatia.

Acest diagnostic mi-a fost pus ieri in urma unui ecograf iar medicul ginecolog mi-a cerut 300 Ron. E normal sa imi ceara asemenea pret fiind o urgenta?
Astept raspuns urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai mers intr-un cabinet privat, nu exista nici o obligatie ca trateze preferential sau gratis urgentele. Imi pare rau.

| doctoru a răspuns:

Unde ai mers? in camera de garda sau in spital privat. daca ai mers in camera de garda a unui spital de stat nu trebuie sa platesti nimic. daca ai mers la privat nu mi se pare un pret mare.

| Rizer a răspuns:

Nu conteaza banul.acum sa te faci bine!