@denisa0906, tu ti-ai citit postarea? cum adica "faci paduchi daca nu te speli"? Pe ce lume traiesti? Paduchii ii poti achizitiona foarte simplu de la alte persoane si te anunt ca ei trag la parul curat!
@sonia95, nu iti distruge parul cu gaz, vezi ca sunt in farmacii sampoane si solutii speciale si sunt utile, au rezultate bune.Ai grija pe langa cine stai, eventual poti folosi si un repelent pentru paduchi, gasesti tot la farmacie.
Ba nu-i adevarat! Si gazul este foarte bun plus de asta ii da si volum parului
Exista la farmacie solutie pentru paduchi si sa nu spui ca iti e rusine, caci oricui i se poate intampla asta ...Eu am luat gaz si am diluat f putin cu apa si otet si am dat la radacina parului si apoi se inveleste capul intr-un prosop si se sta asa cam 1 ora, apoi se spala bine parul si se clateste cu otet si se repeta operatia a doua zi sau cat de des putem. Lucien.
Da, fierbe otetu si clateste parul cu el apoi infasori capu in prosop jumatare de ora, iti cumperi un pieptene din ala cu dintii desi, pui undeva o hartie alba sa vezi daca iti cad si dai cu pieptenele aplecata spre hartie, dai foarte des cu pieptenele pe par, repeti operatia asta cateva zile.
Cu otet...nu stiu...pe mine ma dadea mamaia cu gaz, dar ma ustura pielea capului ingrozitor! apoi ma pieptana cu pieptene de os...este acel pieptene alb care are o parte de "dinti"mai deasa!
asta o facea ca sa-mi scoata ouale de paduchi...lindini!
acum exista la farmacie sampoane, geluri...si scapi mai repede!
sau... vopseste-ti parul! de la decolorantul care exista in vopsea mor sigur!
Si eu am avut in lasa 5-a. Poti sa le iei de oriunde. Mijloace de transport.Pe mine ma dadeau cu petrol, dupa care ceva solutie de la deratizare.Sa nu razi dar pe vremea odiosului nu erau atatea sampoane si solutii.Foarte greu a-m scapat de ele.Cu un piaptan de os incearca pe o coala de hartie alba.Vezi i-ti cad animalutele? Nu e rusine, i se poate intamla orcui.
Chestiile albe se numesc lindini. Da rezultat si clatirea parului cu apa combinata cu otet, zilnic, macar 7 zile, si folosirea unui pieptene de os, din acela des. Dar intreaba si la farmacie, o sa-ti recomande sigur un produs cu care ai sa scapi mai repede.
Pai nu ai de ce sa iti fie rusine pentru ca paduchii trag la parul curat![]()
iar ca sa scapi de ei date cu gaz nu stiu ce sa zic daca nu exista la farmacii solutii pentru paduchi...bafta
Hm... nu faci paduchi numai daca nu te speli si ti`e transipirat parul.sau daca ai stat in preajma unei persoane care are... daca e a 2`a varianta at sa nu iti fie rusine da merge cu spray pentru muste.
pe bune:pe cu otet nu stiu daca merge
E bun petrolul....si am auzit ca si margarina
....serios...paduchilor nu le plac substantele unsuroase
Fii atenta, otetul doar face parul mai matasos si previne aparitia matretii, insa nu ala de bucatarie ci lamaia. Pentru paduchi, metoda traditionala este sa pui gaz pe o carpa si sa ungi suvitele de par de la radacina la varf. Sa nu pui cu "cana" ca e periculos. Apoi inveleste-te pentru cateva minte. Daca repeti de ceteva ori cu siguranta vei scapa. E ceva normal. Paduchii se pot lua usor.
Nu trebuie sa iti fie rusine
majoritatea din noi trecem pe aici..eu stiam de ceva metoda cu petrol..sa te speli pe par cu petrol si asa trece
Daca ai "chesti albe" (se numesc lindini,) inseamna ca ai si paduchele mama. trebuie sa dai si cu otet si cu gaz, dar in special cu pedex de la farmacie, am avut si eu acum cateva luni si am facut asa: m-am dat untura, cu gaz, dar ai griza ca s ar putea sa te iriti, apoi m-am spalat cu sapun de casa, in apa aveam sare si otet, dar dupa aia dupa ce mi s-a uscat parul, fara uscator, m-am dat cu pedex. m-am piptanat cu un pieptan de os si am capat. vei scapa, succes. ai grija de tine.
Si eu am avut lindini de paduchi(oua), dar nu am gasit adulti si foarte multi doctori mi-au spus ca am parul foarte curat, fara pic de matreata si de aceea am lindini pentru ca am parul foarte curat.Nu-ti fie rusine
, de fapt stiu cum te simti.si eu am trecut prin acelasi lucru![]()
, dar ar trebui sa te mandresti ca ai parul foarte curat
.
Hai dat cu ulei de bucătărie pur și simplu? Sau cum ai procedat?
Si eu am o problema cu lindini si nu stiu ce sa mai fac ca am luat solutie de la farmacie si nu prea mor lindini dar problema mai mare ii ca peste 2 saptmani am bachet si vreau sa imi aranjez cat de cat frumos parul creteti ca pot scapa de lindini pana atunci? va rog sa iti raspundeti
In ultima vreme dgasesc tot felul de chesti la mine in par si cred ca sunt paduchi si nu stiu cum sa ii spun mamei pentru ca mai demult zicea ca si ea a facut paduci cind era mica dar daca fac eu o sa ma tunda nu e nimic mai rusinos decit sa vezi o fata cheala va rog spuneptimi o solutie eficienta simpla si rapida! merge daca te dai cu sprei de miste? va rog ajutati-ma!
Si eu am si nu stiu ce sa ma fac. m-am dat cu otset insa nici un rezultat. bine dar asta e a doua oara cand ma dau. o sa ma mai dau de cateva ori si iti voi spune rezultatul
si eu mor de rusine dar nu ar trebui sa imi fie pentru ca se pot lua foarte usor nici nu stiu de unde i-am luat
daca nu merge cu otet. cu petrol. ala sigur trebuie sa mearga sau cu cu sampon de la farmacie si ala sigur merge a avut o prietena de-a mea si s-a dat de cateva ori si i s-au dus. dar depinde daca ii ai de mutl timp si au inceput sa se inmulteasca scapi putin mai greu dar tot scapi
ai mai multe variante. sau cea mai simpla metoda te tunzi zero
mai bine stiu ca ma fac cu toate chestiile decat sa ma tund zero. oricum se duc ei
dar grabeste`te inaitne sa observe prietenii sau colegii. la mine a vazut o colega lindini. pff ce rusinata am fost
dar mno asta este oricarie persoane se poate intampla. nici nu iti imaginezi si te trezesti ca te mananca capul
succes
adina_8288 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SexyChick întreabă: