| Elena1234456 a întrebat:

Scapi de paduchi cu otet? Va rog raspuns urgent. Am doar niste chestii albe, nu am adulti. Doamne ce rusine imi e!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@denisa0906, tu ti-ai citit postarea? cum adica "faci paduchi daca nu te speli"? Pe ce lume traiesti? Paduchii ii poti achizitiona foarte simplu de la alte persoane si te anunt ca ei trag la parul curat!
@sonia95, nu iti distruge parul cu gaz, vezi ca sunt in farmacii sampoane si solutii speciale si sunt utile, au rezultate bune.Ai grija pe langa cine stai, eventual poti folosi si un repelent pentru paduchi, gasesti tot la farmacie.

45 răspunsuri:
| Monique_3125 a răspuns:

Eu stiam ca cu gazhappy

| denisa0906 a răspuns:

Hm... nu faci paduchi numai daca nu te speli si ti`e transipirat parul.sau daca ai stat in preajma unei persoane care are... daca e a 2`a varianta at sa nu iti fie rusine da merge cu spray pentru muste.straight face pe bune:pe cu otet nu stiu daca merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-te cu benzina...
Vai de capul nostru...

| Zâmbărici a răspuns:

Pai nu ai de ce sa iti fie rusine pentru ca paduchii trag la parul curatwinkingwinkingiar ca sa scapi de ei date cu gaz nu stiu ce sa zic daca nu exista la farmacii solutii pentru paduchi...bafta
happy

| roxana_9288 a răspuns:

Pe mine ma facea mama cu petrol, cauta si in farmacie ceva. cred ca fiecare avem macar o data, nu totilaughing sper sa scapihappy

| MM a răspuns:

Chestiile albe se numesc lindini. Da rezultat si clatirea parului cu apa combinata cu otet, zilnic, macar 7 zile, si folosirea unui pieptene de os, din acela des. Dar intreaba si la farmacie, o sa-ti recomande sigur un produs cu care ai sa scapi mai repede.

| Leea1234 a răspuns:

Cu otet...nu stiu...pe mine ma dadea mamaia cu gaz, dar ma ustura pielea capului ingrozitor! apoi ma pieptana cu pieptene de os...este acel pieptene alb care are o parte de "dinti"mai deasa!
asta o facea ca sa-mi scoata ouale de paduchi...lindini!
acum exista la farmacie sampoane, geluri...si scapi mai repede!
sau... vopseste-ti parul! de la decolorantul care exista in vopsea mor sigur!

| alightinthedark a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine happy majoritatea din noi trecem pe aici..eu stiam de ceva metoda cu petrol..sa te speli pe par cu petrol si asa trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ti da cu toate prostiile in cap intreaba la farmacie

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| DeeDee28 a răspuns:

E bun petrolul....si am auzit ca si margarinalaughing....serios...paduchilor nu le plac substantele unsuroase

| mariazet45 a răspuns:

Da, fierbe otetu si clateste parul cu el apoi infasori capu in prosop jumatare de ora, iti cumperi un pieptene din ala cu dintii desi, pui undeva o hartie alba sa vezi daca iti cad si dai cu pieptenele aplecata spre hartie, dai foarte des cu pieptenele pe par, repeti operatia asta cateva zile.

luciana
| luciana a răspuns:

Exista la farmacie solutie pentru paduchi si sa nu spui ca iti e rusine, caci oricui i se poate intampla asta ...Eu am luat gaz si am diluat f putin cu apa si otet si am dat la radacina parului si apoi se inveleste capul intr-un prosop si se sta asa cam 1 ora, apoi se spala bine parul si se clateste cu otet si se repeta operatia a doua zi sau cat de des putem. Lucien.

| eni a răspuns:

Si eu am avut in lasa 5-a. Poti sa le iei de oriunde. Mijloace de transport.Pe mine ma dadeau cu petrol, dupa care ceva solutie de la deratizare.Sa nu razi dar pe vremea odiosului nu erau atatea sampoane si solutii.Foarte greu a-m scapat de ele.Cu un piaptan de os incearca pe o coala de hartie alba.Vezi i-ti cad animalutele? Nu e rusine, i se poate intamla orcui.

Alte răspunsuri
| tcdaniela a răspuns:

Du-te la farmacie si intreaba. exista un sampon special si o solutie.nu stiu cum s numesc

| aureluuu a răspuns:

Uite ce te sfatuiesc eu sa faci rogi frumos pe cineva sa te ajute parinit prieteni sa se uite prin parul tau si sa scoata pui dupa te dai cu petrol si las 1 ora pe par apoi poti sa te speli dupa iar te dai cu petrol si apoi iar te speli... sau te duci la o farmacie si gasesti ceva solutie speciala sau chiar si petrol gasesti...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti la farmacie o solutie speciala mult mai buna si ieftina. Te ajuta farmacista! Nu-ti fie rusine, se intampla oricui. Si mie mi s-a intamplat in copilarie, si fiicei mele cand era mai mica. Te cadorisesti cu ei si din autobuz!

| eyline a răspuns:

Fii atenta, otetul doar face parul mai matasos si previne aparitia matretii, insa nu ala de bucatarie ci lamaia. Pentru paduchi, metoda traditionala este sa pui gaz pe o carpa si sa ungi suvitele de par de la radacina la varf. Sa nu pui cu "cana" ca e periculos. Apoi inveleste-te pentru cateva minte. Daca repeti de ceteva ori cu siguranta vei scapa. E ceva normal. Paduchii se pot lua usor.

| marioxxl11 a răspuns:

Daca te dai cu petrol in cap scapi orice ai avea

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am si nu ma lasa la scoala medicul nu pot scapa de lindini ...stie cineva o metoda de a scapa de lindini?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai "chesti albe" (se numesc lindini,) inseamna ca ai si paduchele mama. trebuie sa dai si cu otet si cu gaz, dar in special cu pedex de la farmacie, am avut si eu acum cateva luni si am facut asa: m-am dat untura, cu gaz, dar ai griza ca s ar putea sa te iriti, apoi m-am spalat cu sapun de casa, in apa aveam sare si otet, dar dupa aia dupa ce mi s-a uscat parul, fara uscator, m-am dat cu pedex. m-am piptanat cu un pieptan de os si am capat. vei scapa, succes. ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu sprai de tantari. e cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. e ceva normal. i se poate intampla oricui. Foloseste Pedex de la farmacie.vei scapa.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine! paduchii se ia peste noapte, si mai ales ca paduchii trag la par curat! nu am avut insa am vazut multe persoane in scoala care plangeau de rusine, si chiar nu se merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer.eu am de 6 luni paduchi.si am incercat ca sampoane de la farmacie.si ca gaz lampant ca are mama de mai demult.si nimic acum merg la dermatolog.sa vad ce zice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut lindini de paduchi(oua), dar nu am gasit adulti si foarte multi doctori mi-au spus ca am parul foarte curat, fara pic de matreata si de aceea am lindini pentru ca am parul foarte curat.Nu-ti fie rusineoh go on, de fapt stiu cum te simti.si eu am trecut prin acelasi lucrusadsad, dar ar trebui sa te mandresti ca ai parul foarte curatwinking.

Întrebări similare