@denisa0906, tu ti-ai citit postarea? cum adica "faci paduchi daca nu te speli"? Pe ce lume traiesti? Paduchii ii poti achizitiona foarte simplu de la alte persoane si te anunt ca ei trag la parul curat!
@sonia95, nu iti distruge parul cu gaz, vezi ca sunt in farmacii sampoane si solutii speciale si sunt utile, au rezultate bune.Ai grija pe langa cine stai, eventual poti folosi si un repelent pentru paduchi, gasesti tot la farmacie.
Si eu am o problema cu lindini si nu stiu ce sa mai fac ca am luat solutie de la farmacie si nu prea mor lindini dar problema mai mare ii ca peste 2 saptmani am bachet si vreau sa imi aranjez cat de cat frumos parul creteti ca pot scapa de lindini pana atunci? va rog sa iti raspundeti
In ultima vreme dgasesc tot felul de chesti la mine in par si cred ca sunt paduchi si nu stiu cum sa ii spun mamei pentru ca mai demult zicea ca si ea a facut paduci cind era mica dar daca fac eu o sa ma tunda nu e nimic mai rusinos decit sa vezi o fata cheala va rog spuneptimi o solutie eficienta simpla si rapida! merge daca te dai cu sprei de miste? va rog ajutati-ma!
Si eu am si nu stiu ce sa ma fac. m-am dat cu otset insa nici un rezultat. bine dar asta e a doua oara cand ma dau. o sa ma mai dau de cateva ori si iti voi spune rezultatul
si eu mor de rusine dar nu ar trebui sa imi fie pentru ca se pot lua foarte usor nici nu stiu de unde i-am luat
daca nu merge cu otet. cu petrol. ala sigur trebuie sa mearga sau cu cu sampon de la farmacie si ala sigur merge a avut o prietena de-a mea si s-a dat de cateva ori si i s-au dus. dar depinde daca ii ai de mutl timp si au inceput sa se inmulteasca scapi putin mai greu dar tot scapi
ai mai multe variante. sau cea mai simpla metoda te tunzi zero
mai bine stiu ca ma fac cu toate chestiile decat sa ma tund zero. oricum se duc ei
dar grabeste`te inaitne sa observe prietenii sau colegii. la mine a vazut o colega lindini. pff ce rusinata am fost
dar mno asta este oricarie persoane se poate intampla. nici nu iti imaginezi si te trezesti ca te mananca capul
succes
Eu am oua de paduchi si nu stiu cum sa scap de ei daca ii ard cu placa nu mai eclozeaz?
Gazul nu este deloc daunator pentru cap.E gresit raspunsul celui k fonta.Pt ca gazul ajuta parul, este foarte bun pentru crestere si alte lucruri si pentru paduchi de asemenea.Cu produsele de la farmacie scapi mai greu de paduchi.Da, si otetul ajuta dar poate sa te usture scalpul.Solutia care te`ar scapa imediat de paduchi ar fi DTT,este o solutie de fapt pentru parul animalelor dar ea iti deterioreaza parul. Oricum,poti folosi si gaz si otet nu patesti nimic,dar iti miroase parul, si de asemenea produse de la farmacie ca sa fii sigura.Dar desigur, trebuie sa faci rost si de un pieptene des pentru a inaltura lindinile.
Ba nu-i adevarat! Si gazul este foarte bun plus de asta ii da si volum parului
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Hai dat cu ulei de bucătărie pur și simplu? Sau cum ai procedat?
Eu iti recomanda tot gelul natural impotriva paduchilor si lindilor de la Thursday Plantation...a functionat pentru nepotica mea,, pupici
adina_8288 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SexyChick întreabă: