| 1Q a întrebat:

Spuneti-mi o crema sau un stimulent pentru cresterea barbii la barbati FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Veme a răspuns:

Testosteronul.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Barba este ceva genetic. Cresterea se face in timp si prin radere repetata pana la o varsta. Apoi poti sa dai cu ce vrei ca nu mai creste. Aia cu substante care fac barba mai deasa sau sa creasca mai rapid e o minciuna a chimistilor pentru a vinde tot felul de porcarii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Spuma de ras, indepartata apoi cu bicul laughing
Dar sincer, trebuie sa fii nebun sa vrei sa-ti creasca mai repede, mie imi creste normal, am 21 de ani, si daca as putea as vrea sa am doar puf, ca la 15 ani laughing E enervant sa trebuiasca sa te barbieresti la 2-3 zile, nu mai zic pe la 27 de ani, cand daca vrei sa fii prezentabil, trebuie sa te barbieresti zilnic...

| yooocosti a răspuns:

Mai acum cateva luni crede-ma ca si eu ma uitam dupa asemenea raspunsuri, dar acum dupa ce am tot "exersat"cu bigu pe fata a inceput sa-mi displaca sa fac lucrul asta...deja incepe sa devina enervant sa te chinui sa iti razi barba mai ales daca ai norocul sa nimeresti si un big handicapat cu care sa trebuiasca sa dai de 5 ori intr-un loc. laughing
Asta se intampla la 18 ani iti dai seama de la 25 in sus? :O

Întrebări similare