| doubleb a întrebat:

Stie careva o crema sau solutie ceva pentru par...sa dispara ca eu am pe obraz aproape de ochi si se vede foarte naspa.si mie sa nu creascaworried ca eu cu lama nu daustraight face ca se face des si nu stiu ce sa fac sa disparacrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Esti fata sau baiat? Daca esti baiat, poti incerca sa pensezi firele respective. La un moment dat, n`o sa mai creasca deloc.
Daca esti fata, nu cred ca firele sunt vizibile. Cu totii avem pe fata firisoare mici de par, carora le mai spunem si "puf", tocmai pentru ca sunt foarte fine, mici si aproape invizibile. Nu are rost sa le epilezi. Daca nu e vorba de acel "puf", poti sa te pensezi pana cand le opresti cresterea.
Eu iti doresc succes!

| Aliutza a răspuns:

Penseta smulge firele din radacina. Lama le taie doar la suprafata pielii si firul se inaspreste.

| Aliutza a răspuns:

Nu stiu de unde esti, dar in majoritatea oraselor sunt saloane de infrumusetare (n`ai ce`i face, daca vrei sa scapi de par, trebuie` sa te duci acolo) unde au creme speciale pentru epilare definitiva. Asta daca nu ai bani de epilare cu laser. Epilarea asta cu crema dureaza ceva timp, pentru ca trebuie sa mergi de mai multe ori, dar cica da rezultate. Nu stiu, nu am incercat.
Daca vrei un rezultat sigur, incearca epilarea cu ceara. E aceeasi chestie ca si cu penseta, doar ca se face mult mai rapid. Si doare mai putin. Poti sa o faci acasa (deci nu te sfatuiesc, pentru ca o sa te chinui singur) sau la orice salon de cosmetica. Costa pana in 10 lei si mergi cam o data la o luna jumate-doua.

| Aliutza a răspuns:

In afara de ceara, nu exista ceva cu care sa dai tu.
Poti sa mergi la un salon unde se fac epilari definitive cu laser. Trebuie sa mergi de cateva ori, o sa-ti spuna acolo cat de des trebuie sa revii, dar parul n`o sa mai apara.

| Aliutza a răspuns:

Din cate am auzit eu, nu doare. Nu am incercat niciodata, dar stiu ca daca aparatul e utilizat corespunzator, nu ar trebui sa te doara.

| Andreea9829 a răspuns:

Ba... daca ti-l tai cu lama nu se face des is numa minciuni, da te poti da cu crema

| doubleb explică:

Sunt baiat, si nu e ''puf''si daca e sa iau cu penseta...mie ca imi ia cateva ore si dupa poate imi da mai dess si mai mari si de asta mi-e fricastraight face sa nu fie mai rau dupasad

| doubleb explică:

Pai da, si dau iar si iara...eu vreau sa stiu daca exista vreo crema sau ceva nu-s sa dispara...

| doubleb explică:

Tsss nu ma intereseaza cat costa...ma intereseaza daca exista ceva sa dau sa nu mai apara deloc deloc

| doubleb explică:

Oktongue moama si ala cu laser am auzit ca doare.rolling on the floor