anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca e amuzant, dar mi-au crescut fire de par pe sfarcuri, sunt baiat, sa nu vie neintelegeri, si au crescut destul de mari. maicamea spune sa nu-i scot afara ca iar cresc si cresc si mai mari! ce e de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

E falsa chestia ca dupa ce tai parul, acesta creste din nou mai mare, asa ni se pare noua, pentru ca in timp se mai decoloreaza, si pare mai mic happy
Incearca sa-l decolorezi cu apa oxigenata sau il tai o data la 2 saptamaniwinking

| victorr_3274 a răspuns:

Impaca-te cu ideea ca vei fi paros. Daca incepi sa te razi/epilezi, va trebui sa faci asta tot restul vietii tale, deci tu alegi.

| dannyel86 a răspuns:

Nu-l taia, daca nu vrei sa faci asta cat mai des. Sustin teoria conform careia, odata taiat, parul va creste mai mare, desi sunt guri care au contraargumente. Am experimentat pe propriul corp (poate sunt eu mai special laughing ) si nu mi-a prins bine. Ori il scoti din radacina, ori nu-l tai deloc.

| MaNDwN a răspuns (pentru dannyel86):

L-am scos o data. si acum sau si inmultit si sau si innaltat crying

| dannyel86 a răspuns (pentru MaNDwN):

Te inteleg.
Trebuia sa ceri sfatul inainte sa-l tai. Faptul ca s-a raspandit nu se datoreaza neaparat taierii unor fire. Majoritatea barbatilor manifesta pilozitate pe piept (si nu numai!), dar asta nu trebuie sa fie un disconfort. Lasa-l sa creasca in legea lui, si doar in mod cu totul exceptional si necesar e recomandat sa scapi de el. Nu trebuie sa te simti jenat de ceea ce pentru barbati e un lucru absolut normal.

| MaNDwN a răspuns (pentru dannyel86):

Multumesc si tie!

| 1Mihai1 a răspuns:

Stai liniştit! Aşa se întamplă în timpul maturizării.

| MaNDwN a răspuns (pentru 1Mihai1):

Si daca are 2 cm firu de par? si arata ff naspa I don't want to see

| 1Mihai1 a răspuns (pentru MaNDwN):

Îl tai mai scurt. Caţi ani ai, dacă nu te superi?

15 laughing

Creste ca parul de pe cap. n-are nici o treaba. laughing si mno. ma dispera.

E normal la 15 ani. Nu ştiu ce să-ţi spun...nu te ingrijora!

E normal si daca e de 2-3 centimetri? ce sa fac cu el? sau va pica singur?

Păi, daca are 2-3 cm, taie-l la mai puţin de 1 cm.

Da apoi nu se face gros? ca si cum te-ai epila pe picioare?

Nu.

Ok... ultumesc

Cu plăcere.