Mananca iaurt si bea apa minerala sau sifon ca dupa aia iti doresti constipatia! iti spun din proprie experienta n-o sa uit niciodata chestia asta!
Sa ati spun ce am patit eu, lucram la o firma de telefonie internet era irna asa ca consumam multe bauturi calde in special ceaiuri si cum sunt innebunit dupa ceai de ment am baut cam 10 si nu ma mai puteam kk asa ca am dato pe ceai de musetel si sm rezolvat problema.
Bea multă apă și cumpără supozitoare cu glicerină.
Dacă situația este atât de gravă, va trebui să faci o clismă.
Constipația se poate preveni cu multe exerciții fizice, o alimentație bogată în fibre, și consumarea a minimum 2l de lichide pe zi.
Sănătate!
Ceaiul verde este recunoscut pentru puterea sa de a accelera activitatea metabolismului si procesul de slabire, dar si pentru actiunea sa detoxifianta, diuretica si laxativa.
Cum se prepara: pune un litru de apa la fiert, iar cand aceasta da in clocot, adauga o lingura de frunze de ceai verde, stinge focul si acopera ibricul. Dupa 10 minute strecoara ceaiul, iar cand nu mai frige, poti incepe sa bei. Nu adauga zahar in ceai. Mai degraba poti pune o felie de lamaie.
Crusin
Ceaiul de crusin este utilizat de foarte multe persoane care sufera de constipatie (inclusiv constipatie cronica), de aceea ocupa un loc fruntas printre ceaiurile laxative. Mai sunt la Plafar pastile herbolax.Sunt foarte bune.
anonim_4396 întreabă: