| UnchiulRamiz a întrebat:

Sunt mai ok pentru sănătate ceaiurile Fuzetea și Nestea în comparație cu asa zisele nectare sau sucuri carbogazoase?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

Ceai Nestea: "apa, zahar, fructoza, corectori de aciditate: acid citric si citrati de sodiu, suc de piersici (0, 1%) obtinut din suc concentrat de piersici, extract de ceai negru (0, 08%), aroma naturala de piersici cu alte arome naturale, Indulcitor: glicozide steviolice din stevia."
Deci când ai 0, 08 ceai, 0, 1 suc de piersici, cu poți spune că sunt bune aceste ceaiuri?
Când nu există ceai în aceste produse, decât o umbră!

35 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Are și Tymbark câteva sortimente din 100% fruct dacă îmi aduc bine aminte, iar Granini are sigur.Pfaner iarăși mi se pare că are.
Da, sunt mai scumpe astea naturale. Purrisma e mai ieftin, iar eu le combin și cu apă pentru că m-am obișnuit să beau cât mai puțin dulce.

| UnchiulRamiz explică (pentru J0B0MAT):

Ala la 2 l tymbark e prea ieftin sa fie ok. Pfaner e 35 lei 2 l portocale acum. Purrisima nu știu dacă penny mai are.

| J0B0MAT a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu ăla, trebuie să vezi pe care scrie 100% fruct sau 90% și alte ingrediente naturale.
Purrisima găsesc la penny mereu, avea și Lidl unele naturale mai ieftine.