| Piciiiiiuuuu a întrebat:

Sunt narcisist patologic, ma vad peste altii, pot mai mult decat ceilalati, sa fie o iluzie? Multi mi-au confirmat ca sunt destept, ca sunt parsiv, nu ma atinge nicio insulta, nu mai intereseaza ce vorbeste lumea. Intelegeti unde bat? Vreau un raspuns, sa ma schimb, dar nu pot, pentru minte sunt supraestimat, dar corect. Astept orice tip de raspuns. Tin sa mentionez ca persoanele care ma intalnesc prima data ma considera fitos, arfist, cu nasu' pe sus, iar dupa ma inteleg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Florennce a răspuns:

Bună!
E clar că ție nu prea-ți "place de tine".
Poate că, de fapt, ceea ce numești tu aici nu este narcisim, ci doar îți recunoști propriile calități și forțe. Întotdeauna intervine modul aparență-esență, așa că nu te lua mereu după ceea ce spun/cred/văd alții.

Schimbă-te în așa fel încât 1. Să-ți fii pe plac ție însuți. 2. Să fii un om cu demnitate și orice ai face să nu te autodistrugi. 3. Indiferent de ceea ce ești, oamenii trebuie să te accepte exact așa, deci nu te schimba pentru ei.

Și, btw, știi chestia aia că : dacă te crezi cel mai bun dintre cei cu care ești, înseamnă că ești în locul nepotrivit?
Întotdeauna este loc de mai bine!
Dacă vrei să discutăm mai multe, căci și eu am trecut printr-o perioadă de genul mai toată copilăria mea, leave me a message.
O zi faină!winking

| Piciiiiiuuuu explică (pentru Florennce):

N-am nicio treaba, sunt foarte multumit de corpu' meu, atat cat fizic/aparenta cat si mental, doar ca...nu stiu, ma simt prea bun, detin prea multe detalii si caracteristici incat pot sa dezbal o discutie si cu presedintele, si intorc in asa fel sa scot argumente cat sa bat discutia, mereu am castigat, niciodata n-am pierdut, stiu sa citesc oamenii foarte bine, de multe ori lucrurile care le gandesc ceilalti despre mine, sau care le-au vorbit despre mine, le aflu si aflu ca erau corecte, nu stiu, sunt foarte multumit, sunt peste cei din jurul meu x10, dar...parca tot, ceva nu se leaga.

| Piciiiiiuuuu explică (pentru Florennce):

Sunt foarte multumit cu corpul meu, indeed, si fizic/aparenta si mental, doar ca ma simt prea "peste", de multe ori ma supraevaluez si ajung sa cred ca a fost o decizie corecta si dupa aflu ca am evaluat corect. Sa-ti dau un exemplu de cum sunt eu, la 16 ani, pot sa port o discutie si cu presedintele, pentru ca scot argumente care n-au niciun sens si le leg intre ele in asa fel incat eu sa nu pierd argumentele, si sa castig disctutia, nu foarte indiferent, sunt loial, pot sa ma joc cu lumea cum vreau, imi pot mima extrem de bine sentimentele, daca sunt fericit, si am nevoie de atentie de la o anumita persoana sa zic...gagica-mea, ma fac suparat si evit intrebarile ce-ai? Esti bine? Daca gagica-mea imi zice ca ma iubeste, si eu in sinea mea o iubesc si eu nemarginit, evit sa-i spun, nu ca sa ma ascund, imi place sa ma joc cu lumea.

4 răspunsuri:
| horansgang a răspuns:

Apucă-te de politică.

| HiperSoul a răspuns:

Sa te indragostestiwinking.