| camelia17 a întrebat:

Tensiunea 125 cu70 e buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bunawinking Putin peste limita normala. Eu am avut ultima data cand mi-am luat-o 15 cu 9 parca si ma simt bine laughing N-am sa inteleg niciodata ce e grav cu tensiunea asta pentru ca oscileaza din cate stiu. Poti sa consumi o cafea inainte sa o masori si hop e motiv de ingrijorat... sau daca esti calm si linistit o sa fie sub limita normala.

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Valorile normale ale tensiunii nu sunt aceleasi pentru toate persoanele, depind si de varsta. Pentru un tanar este buna.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este o valoare "normală".

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca cea mica trebuie sa fie jumatate + 1 din cea mare happy si cea mare nu poate depasi 140 pentru a fi in limitele normale happy Deci e buna

| Alicezzz a răspuns:

O tensiune arteriala normala este considerata sub 130/85, eu zic ca este normala.

| ion933 a răspuns:

Asa si asa

| Rax a răspuns:

Valoarea optima e 12 cu 5, deci e ok.

| MiSSyoUNow a răspuns:

Minima e cam mica, dar e buna, nu patesti nimica.

| camelia17 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri funda va merge celui care a raspuns mai rapid

Întrebări similare