Problema este ce ai favut înainte de ora 18. Degeaba nu mănânci nimic seara după 18 când tu ziua mănânci mese foarte bogate în calorii și dese. Pentru a slabi trebuie sa fi în deficit caloric, nu sa nu mănânci seara, asta e un mit.
Deficitul caloric înseamnă că mănânci mai puțin decât consumi zilnic, adică tu dacă zilnic sa zicem, faci sport și consumi undeva la 2200 cal atunci tu trebuie sa faci un calcul încât mesele tale zilnice sa fie mai mici de 2200 cal, adică undeva la 1800 sau chiar la 1600 cal. Desigur sa faci și sport pentru a arde calorii.
Caloriile este energia care provine din mâncarea pe care o mănânci, stomacul produce energia necesara pentru ca tu sa funcționezi.
Nu trebuie sa te înfometezi, nici vorba, ci doar sa calculezi fiecare aliment, câte calorii are și astfel sa înlocuiește I acel aliment cu ceva mai slab caloric.
Pentru a fi mai clar și sa înțelegi mai bine totul, cauta pe Instagram dianamoraru, are o pagina de Instagram dedicata sportului și vieții sănătoase dar face și vloguri ocazional. Acolo îți explica în storyu ri sj are și canal de yt dacă te interesează. Orice întrebare ai, îți răspunde.
Succes
Astea sunt povesti, si eu bagam dulciuri dupa masa ani de zile si ce sa vezi ma ingrasam, conteaza cate calori consumi in 24 de ore nu cand le consumi
Asta e și faza ca nu am mancat dulciuri nici nu știu de când, apoi de suc sa nici nu mai zic! Nu sunt nici cu sucurile, nici gazoase nici naturale! Deloc, doar apa plata și apa minerala
Ai consumat calorii, nu exista nu consum calori si m-am ingrasat doar in caz de retentie de apa, atunci iei o pastila de furosemid
Sunt 1 milion de intrebari puse pe aceeasi tema si degeaba. Trebuie sa fii in deficit caloric.
Sa mori tu? De unde știi tu, inteligentule?!
Imi spun antenele mele, n-ai tu treaba... Mănâncă mai putin ca n-o sa mai poți sa treci prin ușă!
Dragul meu contul acesta a fost făcut la vrajeala prin 2014, nici măcar nu știu de unde e poza aia nici măcar nu intru cu adresa mea de email pe acest cont, whatever
Buna! Chestia aceasta cu mancatul inainte de ora 18:00 este „vrajeala"... daca tu depasesti un anumit numar de calorii in fiecare zi, poti sa nu mai mananci si dupa ora 15:00 ca tot te vei ingrasa!