| Carolina1972 a întrebat:

TPU! Am o problema! De vreo 3-4 săptămâni nu am mâncat absolut nimic după ora 18:00, foarte rar un mar doua, dar în loc sa slăbesc am mai pus 5 kg sad. Îmi explica cineva de ce? Ce am făcut greșit? Toată lumea zice ca dacă vrei sa slăbești sa nu mai mănânci seara deloc. Dar eu m-am ingrasat, de ce?laughing mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NonZarek a răspuns:

Problema este ce ai favut înainte de ora 18. Degeaba nu mănânci nimic seara după 18 când tu ziua mănânci mese foarte bogate în calorii și dese. Pentru a slabi trebuie sa fi în deficit caloric, nu sa nu mănânci seara, asta e un mit.

Deficitul caloric înseamnă că mănânci mai puțin decât consumi zilnic, adică tu dacă zilnic sa zicem, faci sport și consumi undeva la 2200 cal atunci tu trebuie sa faci un calcul încât mesele tale zilnice sa fie mai mici de 2200 cal, adică undeva la 1800 sau chiar la 1600 cal. Desigur sa faci și sport pentru a arde calorii.

Caloriile este energia care provine din mâncarea pe care o mănânci, stomacul produce energia necesara pentru ca tu sa funcționezi.

Nu trebuie sa te înfometezi, nici vorba, ci doar sa calculezi fiecare aliment, câte calorii are și astfel sa înlocuiește I acel aliment cu ceva mai slab caloric.
Pentru a fi mai clar și sa înțelegi mai bine totul, cauta pe Instagram dianamoraru, are o pagina de Instagram dedicata sportului și vieții sănătoase dar face și vloguri ocazional. Acolo îți explica în storyu ri sj are și canal de yt dacă te interesează. Orice întrebare ai, îți răspunde.

Succes

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Astea sunt povesti, si eu bagam dulciuri dupa masa ani de zile si ce sa vezi ma ingrasam, conteaza cate calori consumi in 24 de ore nu cand le consumi

| Carolina1972 explică (pentru RAY):

Asta e și faza ca nu am mancat dulciuri nici nu știu de când, apoi de suc sa nici nu mai zic! Nu sunt nici cu sucurile, nici gazoase nici naturale! Deloc, doar apa plata și apa minerala big grin

| RAY a răspuns (pentru Carolina1972):

Ai consumat calorii, nu exista nu consum calori si m-am ingrasat doar in caz de retentie de apa, atunci iei o pastila de furosemid

suntserios
| suntserios a răspuns:

Degeaba nu mananci dupa 18 daca inainte de 18 bagi calorii fara numar

| Sn4k3 a răspuns:

Sunt 1 milion de intrebari puse pe aceeasi tema si degeaba. Trebuie sa fii in deficit caloric.

| AnastasiaK a răspuns:

Nu "toata lumea zice", doar dezinformatii zic. Ai mai sus explicatiile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza la ce ore mananci. Poti sa mananci si la miezul noptii, atat timp cat nu depasesti numarul necesar de calorii.
Tu banuiesc ca ai depasit caloriile de care aveai nevoie si de asta ai pus 5 kg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dacă mănânci atât de mult ziua de nu mai poți sa mănânci seara... ))

| Carolina1972 explică (pentru anonim_4396):

Sa mori tu? De unde știi tu, inteligentule?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Carolina1972):

Imi spun antenele mele, n-ai tu treaba... Mănâncă mai putin ca n-o sa mai poți sa treci prin ușă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo ție. Pune-ti poza ta, nu le mai fura de pe TPU!

| Carolina1972 explică (pentru anonim_4396):

Dragul meu contul acesta a fost făcut la vrajeala prin 2014, nici măcar nu știu de unde e poza aia laughing nici măcar nu intru cu adresa mea de email pe acest cont, whatever

| G777 a răspuns:

Ce bine e de tine, eu vreau sa ma i pun cateva kg, mananc si tot nu reuseschappy

| Carolina1972 explică:

Asa. Pa

| anonim_4396 a răspuns (pentru Carolina1972):

Pa, grăsuțo!

| mustafateke7 a răspuns:

Buna! Chestia aceasta cu mancatul inainte de ora 18:00 este „vrajeala"... daca tu depasesti un anumit numar de calorii in fiecare zi, poti sa nu mai mananci si dupa ora 15:00 ca tot te vei ingrasa!