| alexfotbalpoli a întrebat:

TPU azi am mancat niste harbuz si era de la frigider... putin rece nu tare, si peste 5 minute m-a luat o briza de frig timp de 5 minute si ce ziceti voi racii? sau a fost harbuzu a fost cam rece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AnOnIm20202020 a răspuns:

Ce e ala harbuz?

| alexfotbalpoli explică (pentru AnOnIm20202020):

Pepene rosulaughing nu stii?

| RozyRozyRozy a răspuns (pentru alexfotbalpoli):

Am scris gresit big grin sorry laughing

| Quanah a răspuns:

Sa stii pe viitor : nu mai bea apa rece, nu mai manca mancare rece! O sa te imbolnavesti de stomac. Nu vei raci doar de la asta. Se intampla sa te ia un fel de frison mai rece prin tot corpul, deoarece ai mancat probabil in graba acel pepene rece. La fel se intampla si cu apa rece. Nu te panica! Mananca-le mai dezmortite, nu chiar reci. Nu face bine la stomac!

| alexfotbalpoli explică (pentru Quanah):

Mda mie mi-e frica sa nu ma ia cu febra sau sa racesc ca peste 2 saptamani ma duc in cantonament...

| Quanah a răspuns (pentru alexfotbalpoli):

Daca maine persista simptomele unei eventuale gripe, te duci la farmacie, ii spui simptomele si iti da medicamente pentru a preveni raceala happy

| RozyRozyRozy a răspuns:

A fost harbuzul rece, stai linistita nu te vei imbolnavi, dar data viitoare scoate-l cu 5 minute din frigider inainte de a manca!
funda?