| roxybylutza a întrebat:

Trebuia sa imi vina stopu cam prin 24-26 decembrie si nu mi-a venit.Am si niste simptome de rau dar nu greata sau de varsaturi si am si crampe...cum as putea sa scap de gandul ca sunt gravida? roxy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Facand un test de sarcina din urina de dimineata dupa 7 zile de intarziere si repetandu-l dupa inca 3 zile.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Fă un test de sarcină şi orice ai face nu căuta pe net simptome că vei începe să ţi le autoinduci. Fă un test de sarcină şi mergi cât mai repede la ginecolog că s-ar putea să fie o infecţie.

| Deea a răspuns:

Stopu?:O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la medic.

| OanaMariaG a răspuns:

Pey nu ai specificat nimic in legatura cu protectia...deci nu am cum sa-ti dau un raspuns cumcret dar s-ar putea sa fie doar dereglari hormonale, sau daca folosesti o masura de protectie nu ai de ce sa te ingrijorezi.