Unde mai găsești gratuit în ziua de astazi? Toți se uită, din păcate la bani, un exemplu ar fi, și ca să te scoată nebun trebuie să plătești, de parcă se apropie epca de piatră, nu 2026. Trebuie o atenție, o măslină.
Numai cu bani merge și la spitalele de stat. Dacă nu trebuie sa aștepți câteva luni poate chiar un am, dacă vrei gratis. Dacă ai bani ai mama și tata în zilele noastre. Mie în 6 luni nu au fost în stare un rmn la genunchi sa îmi facă. Am plătit 600 lei și l am făcut în câteva zile, dura o zi sau două de voiam, dar am refuzat.
Mamografie/ mamografie cu tomosinteza gratuit prin anumite programe (cum e programul SAFE) doar la persoanele de 50+ ani. Dacă ești mai tânără nu exista mamografie 3D gratuita, eventual o metoda de screening (gen echo) care ajuta puțin dàr nu evidențiază ce se vede la m3D. Investește în sănătatea ta. Baftă.
Acum inainte de Craciun te ai "trezit" numai sunt fonduri de la casa de asigurari pentru anul acesta, la anul adica in ianuarie daca suni dupa data de 8 ianuarie si te vor programa ei cand vor avea plafon pentru analize gratuite cu trimitere ca nu esti o urgență pentru ei si nu te progreameaza cum îi suni, ce varsta ai? Cauta sa te imprumuti de bani ca nu ai alta șansa decat cu bani sa ti faci mamografia, gratis nu mai poti face anul acesta nimic.