anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! Am 16 ani și aseară am mâncat ouă vechi de 2 luni (am mâncat 2)
Mama mi-a zis că poți să mori daca mănânci ouă vechi stau și eu și ea îngrijorat vă rog foarte mult să-mi spuneți dacă are ceva (deja e o zi de când le-am mâncat și nu am nimic)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaAna8 a răspuns:

Doamne,nu are nimic. Dacă ouale sunt păstrate bine, la rece nu se strica așa ușor. Eu primesc oua de casa de la bunica și nu poate sa ne trimită de fiecare data și ouăle ajung sa stea mai bine de 2 luni și e totul ok. Data viitoare ( dacă nu vrei ou fiert ) sparge-l intr-un castron sau intr-o farfurie și dacă arata bine ( dacă nu e verde sau roșu sau nu arata într un mod ciudat ) atunci poți manca fără probleme. Daca totuși nu te simți bine vorbește cu un doctor.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dacă incă scrii aici, după atata timp, inseamna ca nu ai nimic. Pe viitor evita sa mai faci asta.

| Maria209 a răspuns:

Nu te teme nu vei muri, important e cum te simti. Dacă îţi e rău mergi la doctor poate îţi faci spălare de stomac

| Behappy11 a răspuns:

Dacă nu ai nimic, înseamnă că e ești bine. Mai bine consultă un medic.