| papaderoma a întrebat:

Urgent dau funda: azi am facut diaree (am baut o bere si dupa aia lapte), am luat un furazolidon si dupa vreo 2 ore m-am dus la baie sa ma usurez si m-am speriat... am urinat mai galben ca nici odata. e din cauza la diaree ca m-am deshidratat sau ceva de genu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Daca iei pastile fara sa citesti prospectul...E grav, o sa mori!
Scrie pe prospect ca vei avea o nuanta mai inchisa a urinii dupa ce folosesti furazolidon.Maine se va decolora la loc.
Totusi iti recomand Imodium sau Lopedium, Furazolidon e in special pentru diaree cu sursa infectioasa.

12 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ce vârstă ai?
Caută pe net o carte de anatomie umană și citește din ea.
( Diarea are treabă cu gura, cu esofagul, cu stomacul, cu duodenul și cu intestinele.
Pișu are treabă cu rinichii, cu vezica urinară șamd.
etc.
Nu este o legătură foarte directă între caca și pipi, cum ai întrebat tu. )

| valentingb a răspuns (pentru MMihai):

Ooh,nu.Atata doar ca rezultantii actiunii florei intestinale(rezultanti de putrfactie) sunt eliminati prin urina.Deci reziduurile pastilei este eliminat prin urina.

| ombladon a răspuns:

Mananca struguri

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Daca iei furazolidon, te vei pisa mai galben ca niciodata.winking N-are nimic cu deshidratarea sau alte motive medicale.

Răspuns utilizator avertizat
| micutaEU a răspuns:

Du-te la doctor

| valentingb a răspuns (pentru micutaEU):

Pentru ce surioara, e efectul pastiluţei, trece pana maine

| micutaEU a răspuns (pentru valentingb):

Ai dreptate fratioare

| papaderoma explică:

De fapt i-am zis la maicamea si e din cauza la furazolidon, e ceva foarte normal. mersi pentru ca ati incercat