|

Urgent, va rog sa imi dati o lista cu cei mai buni psihologi online, cat mai repede. Cel mai bun raspuns o sa primeasca funda, iar restul vot. Multumesc

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Bună,
Ştiu că nu îţi răspund la întrebare însă doresc să îţi spun că cei mai buni psihologi sunt aceia care creează o relaţie cu cei care vin la terapie... iar o astfel de relaţie, la fel ca în viaţa de zi cu zi, se bazează pe contactul direct.

Ca să îţi răspund şi la întrebare, dacă ai până în 18 ani poţi apela gratuit la "Telefonul Copilului":
Tel.: 116 111 - disponibil 7 zile din 7, intre orele 08:00 - 00:00 (apelabil GRATUIT in retelele Romtelecom si Cosmote, fără prefix)
E-mail: telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Forum : http://www. telefonulcopilului.ro/forum

Mai multe variante poţi găsi şi aici:
http://www.google.ro/......tp?/search
...sau caută, pe www.google.ro, "psihologie online".

Termenul de "cel mai bun" ţine de subiectivism... la fel cum nu există boală ci bolnav la fel şi un psihoterapeut se axeaza pe o anumită terapie (sau pe anumite terapii), motiv pentru care îţi sugerez ca înainte să îţi faci o parere despre un psiholog să-i verifici formarea/terapia cu care lucreaza.

Spre exemplu eu aş alege un practicant de NLP, Analiza Tranzactionala, Art-Therapy, Psihanaliza, Experienţiala, etc. dar în schimb i-aş evita pe cei cu formare (dedicată) pe terapia "Cognitiv-comportamentala"...

Pe scurt, "bun" este cel care ţi se potriveşte ci nu cel care s-a potrivit altora (şi problemelor acestora)!

Numa bine! :)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează