|

Urticarie colinergica. Voi ce tratament ati avut sau luati pentru mancarimea insuportabila? Urmez antihistaminice recomandate de medic, am ajuns la 4 pastile pe zi diferite dar mancarimile tot sunt groaznice.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Medicul iti va recomanda sa consumi antistaminice zi de zi timp de 3 luni sau mai mult. Alergia vine de la ceva, trebuie sa faci un test alergic sa vezi de unde provine + un test de sange pentru a depista vreo boala in caz ca e ceva. Mananci mult dulce? Folosesti gel de dus parfumat? Te enervezi des? Alea pot fi cauzele spune-mi cum a pornit chestia asta si de cat timp. Au inceput mancarimi la maini - picioare apoi pe tot corpul, furnicaturi din copilarie? S-ar putea sa fi alergic la vremea rece, sau poate traiesti intr-o tara unde umezeala e mare daca nu stai in Romania - https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/urticaria-si-angioedemul

| a răspuns:

Ce medic ti le-a recomandat? De obicei alergologul cu dermatologul colaboreaza strans pentru a trata anumite afectiuni.

| explică (pentru mgtow):

Pe tot corpul. despre consumul de dulciuri mi-a spus alergologul ca la varsta mea e ok (18 ani). De 14 15 luni sunt asa in timpul asta trebuia sa fac multe am anulat multe chesti vara cat a fost peste 25 grade nu am iesit. Am alergie la caldura... de orice tip (stres. soare. temperaturi mari. bai fierbinti. mancare picanta) Medicamente cele pe corticosteroizi (predinson) m-au ajutat in combinatie cu borenar dar in jur de 30 % maxim si corticosteroizi sunt periculosi pe perdioade lungi.

| a răspuns (pentru VladuCristianCo):

Nu am auzit ca antistaminicul din medicament sa fie letal, tu ai urticarie macar stii la ce esti alergic. Eu am alergie la romance laughing glumesc am zis la misto... dar eviti ce nu iti cade bine si mai treci pe la doctor pentru consult. Gel de dus cauta sanex, mancare sanatoasa si dus cu apa calda nu fierbinte. Stres stiu ca e greu sa scapi mai ales noi romanii ne incingem usor din orice tampenie. Dar iti pot recomanda ceva in secret care iti elibereaza tensiunea stresului in privat iti zic

| a răspuns:

Antihistaminice si anticolinergice