| Mara_8069 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Mi s-a spus ca am colon iritabil.Am fost la un gastroenterolog si mi-a dat un tratament pentru o luna care include si dieta.Nu fumez, nu beau bauturi carbogazoase, nu mananc prajeli.Am momente cand ma balonez atat de tare incat nu pot sa ies din casa. La scoala imi este foarte greu sa ma duc deoarece am gaze.de multe ori ma duc si stau doar la o ora sau doua. Tin sa mentionez ca ies afara la w. c in fiecare dimineata. dar asta nu schimba nimic. Va rog frumos sa ma ajutati ca nu mai stiu ce sa fac!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bluef4 a răspuns:

Colon Help!happy si desigur, cand te doare burta, ia un Ospen! Reface tesutul gastric si il mineralizeazahappy Iar la scoala incearca sa iti tii ceva parfumat sub fund, gen o pernuta, pentru ca nu e sanatos sa te tii, dar nici nu e frumos sa miroasa urathappy