| Shadow136o a întrebat:

Va rog mult sa-mi spuneți cum sa fac sa adorm imediat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inchizi tot apartura electronica din camera, scoti telefonul si-l duci la bucatarie, sau in alta camera unde nu doarme nimeni si te pui in pat, inchizi ochii si incerci sa te relaxezi, numarand foarte rar si incet de la 1 pana la 1000.

| Brizbriz a răspuns:

Faci sex

| Yuoia a răspuns:

Sa muncesti toata ziua ca sa fii obosit.
In plus, iesi seara la o alergare ca sa ai creierul oxigenat.
Bei o cana cu lapte cald si... somn usor.

| Andreeaioan115 a răspuns (pentru Yuoia):

La mine nu funcționează așa, adorm și mă trezesc involuntar la 2, 3, 4 și somnul este foarte întrerupt (

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Vrei sa vorbim?

| Andreeaioan115 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da!

O

Am inteles.Nu am numarul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emocalm cu melatonina, iei 2 pastile cu jumate de oră înainte de somn, le găsești la naturiste.
Ai grija sa eviți cu o oră înainte să stai pe PC sau laptop, telefon, orice lumina albastra sa o eviți.

| IceRope a răspuns:

Închide telefonul și încearcă să citești o carte. Nu cred că treci de introducere.

| ionur a răspuns:

Eu adorm aproape în fiecare seara cu muzica în căști ascult muzică și dorm. ( muzica turcească de a mea )

| Mihai0101 a răspuns:

O cana de lapte seara e ideeal pentru somn!
Elibereazati mintea de la stres si probleme puneti o muzica de relaxare pe Youtube sunt destule si superbe.
funda