| Radulescu_Ralph_1996 a întrebat:

Va rog raspundeti fara sa adresati intrebari. as vrea sa iau clenbuterol de slabit..steroid, credeti ca e mai bun ca hyrdoxicut sau lipox? intreb pentru ca in 7 sapt am concurs la culturism 70 kg si am multa grasime in partea de jos a burtii si nu stiu ce sa iau sa o dau jos, am alimentatie pusa la punct si antremanetul la fel, + iau 2 3 grame carnitina zilnic cu crom. ce ziceti? sa iau clenbuterol sau hydroxicut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Baga cardio, pastilele opresc foametea, organismul intra in aerta si sistemul de ardere este la minim, apoi vei pune triplu, la mine la playlist am un program baga tare, nu baga aiureli in tine, sa imi spui cum a fost primele 30 de minute

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat