| NegoitaAlin a întrebat:

Va salut vin și eu cu o intrebare, am fost diagnosticat cu balanita la spitalul regina Maria din București unde mi-au dat o crema care a fost bună Tridrem problema care era uneori când forțam sexul fără preludiu ma ustura foarte tare și îmi lua tot cheful asta nu se întâmplă mereu, a doua zi se forma acea seama când decalotam penisul iar acea fisura care apărea când facem sex care uneori sangera dispărea pur și simplu.
Anul acesta am venit în Germania la munca și am zis sa profit de faptul ca o pot face gratuit aceasta operație zis și făcut!
După operație nu vreau sa va zic cata durere am avut, foarte umflat și nu suportam nici o atingere, numai zic ca să și infectat și am fost nevoit sa merg din nou la spital unde am stat o săptămână internat pe antibiotice!
Problema mare care este și întrebarea mea pentru voi car ați făcut sau care aveți idee, credeti-ma ca fac 4 săptămâni fără sex, respect ce spune doctorul automat vreau sa va spun ca dimineața când mise școală pur și simplu ma doare de mor acel doctor nu cred ca a făcut operația bine, mia cusut pielea de capul penisului iar când mie școală pielea fiind lipita de cap nu îi mai da voie sa se incinta la maxim iar eu nu Pot face acele presiuni deloc mia scăzut tot cheful mi-e frica sa se scoale am întrebat doctorul și a spus ca e ceva normal l-am întrebat dacă va rămâne asa cum este cusut sau sau pielea va culisa în sus și în jos ca inainte după cum se vede eu cred ca va rămâne asa și credeti-ma ca nu pot sa îl folosesc am înnebunit pshic numai pot am 28 de ani sotia de 22 ne iubeam foarte frumos chiar o făceam fericita, acum pur și simplu ma simt fără de câteva zile nici nu se mai scoala dati-mi un sfat va rog frumos sau oare după ce se va topi firele pielea se va elibera total ca inainte sau a tăiat prea mult din piele nu știu ce sa nai zic a fost beat doctorul nu știu și app într-o parte un fir s-a rupt si tot îmi curge infecție de acolo a văzut doctorul și a spus ca e normal

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cere încă o opinie.
Mergi la alt medic.
Eventual vino in Romania la o consultație. Am mai multa încredere în medicii români.

Oricum, tu acum trebuie sa te vindeci. Abia ai scăpat de infecție. Mai ai răbdare până te vindeci complet, apoi vezi ce mai e de făcut.